Main Media

Find din nye dør med smart app

At vælge ny dør har aldrig været lettere. Med Swedoor’s smartphone APP kan du tage et billede af din eksisterende dør, og så kan du prøve dig frem i hele sortimentet af både indvendige- og yderdøre, og finde præcis den model der passer til dig og dit hjem. Og der er rigeligt at vælge imellem med cirka 1000 dørkombinationer.

Det kan være svært at forestille sig hvordan en ny dør ser ud i dit hjem. Hvilken model er pænest? Hvilken farve er smartest? I den nye APP kan du med det samme se de forskellige muligheder og hvordan det ser ud i dit eget hjem. Lettere kan det ikke blive!

Hvordan kommer du igang?

Jo, du starter med at tage et billede af din nuværende dør og omgivelserne omkring den. Du behøver ikke spekulere på hvilken vinkel du tager billedet i – det fikser APP’en. Herefter er det bare at vælge og eksperimentere med alle modellerne og farverne.

“APP'en kan downloades gratis til både iOS og Android”

INDEFRA ELLER UDEFRA – JA TAK, BEGGE DELE!

Udvendige og indvendige døre, døre med eller uden glas, klassisk eller moderne – valgene er i princippet uendelige og du kan naturligvis også vælge blandt en masse forskellige farver. Også specialdøre som eksempelvis døre med brandhæmmende egenskaber kan du finde i APP’en. Ialt finder du ca. 1.000 dørkombinationer som du kan prøve.

Dørdesigneren er gratis og du kan downloade til din smartphone via App Store her og Google Play her:
AppStoreGoogle Play

Del dette med en ven