Main Media

Vision og værdier

Vores kultur 

JELD-WENs kultur er vores hjerteblod – det er produktet af vores mission, vision og værdier, der er reflekteret i vores medarbejderes opførsel og handlinger, der altid tager afsæt i og er dedikerede til vores principper. 

Vores mission

Vi forskønner og sikrer de steder, som er vigtige for os.

Vores mission er vores eksistensgrundlag. Hos JELD-WEN gør vi mere end at producere produkter. Vores produkter og services giver os mulighed for at træde ind på folks arbejdspladser, hjem og dagligdag. Med dette privilegie følger et stort ansvar for at sikre at de produkter, som vi leverer, er pålidelige og beriger de steder og liv, som de er i berøring med. 

Vores vision

At være førende inden for den globale byggematerialebranche med fantastiske mennesker, der udvikler enestående produkter og leverer topkvalitet i alt det, vi gør.

Vores vision er den standard, vi måler vores valg og handlinger efter. Det er vores mål, at ethvert produkt udgør et løfte om flot design og holdbarhed gennem flere år. Vores medarbejderes dedikation sikrer, at vi altid lever op til vores høje standarder.

Vores værdier

Vores værdier definerer vores kultur og er et pejlemærke i vores dagligdag. Disse fem principper inspirerer os i alt det, vi gør. Det er igennem vores værdier, at vi opnår vores vision og gennemfører vores mission. 

SOM ET SAMLET GLOBALT TEAM, ER DET VORES MÅL AT…

    OPBYGGE EN FORRETNING PÅ ETISK OG SIKKER VIS

Vi gør det rigtige. Intet kommer før sikkerhed. Virksomhedsansvar guider os, og vi handler med integritet og respekt for hinanden og alle, vi samarbejder med.

    INVESTERE I MENNESKER

At være en virksomhed i verdensklasse starter med et team i verdensklasse. Vi bestræber os på at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Vi understøtter muligheden for samarbejde og skabe vækst, hvilket kommer vores medarbejdere til gode, og har en positiv indflydelse på deres familier og lokalsamfund.

    INSPIRERE KUNDEN GENNEM INNOVATION

Vi tjener vores kunder bedst, når vi lytter til og lærer af dem. Gennem samarbejde designer og leverer vi exceptionelle produkter, som imødekommer aktuelle behov, kommer fremtidige behov i forkøbet samt overgår forventningerne.

    INDFRI VORES LØFTER

Troværdighed og kvalitet er essentielt i forhold til vores produkter og relationer. Vi motiveres af altid at indfri vores løfter.

    FORBEDRE OS HVER DAG

Vi er utrættelige i stræben efter at gøre vores bedste. Vores vilje til konstante forbedringer skaber innovation, fremmer vores branche og sikrer værdi for vores kunder, partnere, investorer og medarbejdere.

Del dette med en ven