Main Media

Den personlige yderdør

Design Smart

Yderdøren får en stadig mere fremtrædende rolle i husets individuelle udtryk, og derfor har vi lanceret en kollektion af yderdøre, som gør det muligt at give døren det personlige præg, som mange stræber efter. 

Dørkollektionen hedder Character og anvender en patenteret teknik, hvor en isoleret glaskassette udgør en del af dørens bærende konstruktion. 

Character-dørene er det bedste, både hvad angår teknik og design. Ved at udnytte glasset som en del af dørens bærende konstruktion kan vi lave udskæringer uden brug af synlige lister, søm eller skruer. Det giver ikke bare en solid facadedør, men også en fantastisk flot finish og uendeligt mange muligheder for at designe din hoveddør efter personlig stil og smag.

HUSNUMMERET STÅR I GLAS

Digits-dørene, hvor husnummeret er udskåret i glas er en oplagt løsning, hvor yderdøren nu kan inddrages som et personligt aftryk på huset.

INTEGREREDE HÆNGSLER

Swedoors glasteknik er både stabil og tæt, og glaskassetten fungerer som forstærkning af hele døren.

EN SIKKER LØSNING

Sikkerheden er også på plads med en solid trepunktslås, og der gives 12 års garanti på formstabiliteten. Character-kollektionen har mange forskellige modeller, der alle har integrerede hængsler - en populær og eksklusiv løsning, hvor hængslerne integreres i karmen, så looket forbliver rent og enkelt.