Main Media

Skydedørsløsninger

Design Lys Smart

Pladsbesparing er en af de væsentligste fordele, når man vælger skydedøre. Både indbyggede skydedøre og udenpåliggende skydedøre gør, at du kan spare vigtige kvadratmeter i din bolig - et areal, som du kan anvende funktionelt. Ud over den ekstra plads er resultatet en meget elegant og diskret løsning til dine døre.

Vi tilbyder stort set alle vores indvendige døre som skydedøre. Vælger du en udenpåliggende skydedør, kan du supplere med en såkaldt kappe, som du på enkelvis kan montere på den eksisterende væg.

INDBYGGEDE SKYDEDØRE

Hvis du vælger en indbygget skydedør, kan vi levere et indbygningsmodul, som du nemt kan bygge ind i væggen.

Du kan vælge tilpassede løsninger til forskellige vægtykkelser fra 96 mm og op. Bemærk, at hvis du vælger en dør med udenpåliggende glaslister, kræves et indbygningsmodul til minimum 122 mm vægtykkelse. Indbygningsmodulerne leveres komplette med alt tilbehør undtagen gipspladerne.

Skydedøren kan leveres med not i bund, trækring og valgfri skydedørsskåle.

DOBBELT SKYDEDØR?

Både udenpåliggende og indbyggede skydedøre tilbydes selvfølgelig som dobbeltdøre med tilhørende kapper og indbygningmoduler.

UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØRE

Hvis du har bærende vægge, og ikke kan indbygge skydedørene i væggen, har du stadig spændende muligheder. Skydedøre kan nemlig nemt og elegant monteres uden på væggen.  Vælger du en udenpåliggende skydedør, kan du få en såkaldt kappe, som du på enkel vis kan montere ud på væggen. For at lette arbejdet tilbyder vi færdige kapper til at sætte på væggen.

LÅSE SKYDEDØREN?

Har du behov for at kunne låse din skydedør, findes der en hagelås som tilvalg.