Main Media

BIM og BIM objekter

Byggeindustrien bliver digitaliseret i hastigt tempo, og som markedsledende indenfor dørløsninger, ønsker vi naturligvis at være på forkant med udviklingen. Derfor tilbyder vi også vores produkter som digitale BIM objekter, som du som bruger af programmet Revit og ArchiCAD, er i stand til gratis at downloade og hente direkte ind i din model.

Hvad er BIM?

Begrebet BIM, Building Information Modeling, er fællesnævneren i den globale digitalisering af byggebranchen. Alle faser vil blive gjort mere effektive ved at bruge BIM - fra tidlig design, projektering, byggeperiode, drift- og vedligehold og i sidste ende nedrivning mange år senere.

BIM OBJEKTER

BIM vs BIM objekter

I et byggeprojekt hvor man anvender BIM, indsamles alle oplysninger om bygningen i ​​en såkaldt BIM-model. Den kan sammenlignes med et digitalt Lego byggesæt og indeholder forskellige "Lego-klodser", kaldet BIM objekter. En dør fra Swedoor kan udgøre et BIM objekt, som indeholder oplysninger og anden dokumentation, der er nødvendig i forskellige faser af bygningens livscyklus.

Et BIM objekt, kan indeholde oplysninger om:

  • størrelse
  • design og muligheder
  • U-værdi
  • brand- og lydegenskaber
  • monteringsvejledning
  • miljøcertifikater

Ved at anvende vores objekter i dine BIM-modeller kan du som arkitekt, ingeniør eller entreprenør, sikre at du vælger det rigtige produkt og være sikker på, at det du "tegner" ind også kan produceres.

Objekterne er tilgængelige direkte fra Revit og ArchiCAD via apps fra BIMobject. De kan også downloades fra portalen bimobject.com.

 

For mere information om vores produktsortiment og vores BIM objekter, kan du kontakte din lokale kontaktperson:

Per Tonnesen (Salgschef og BIM manager JELD-WEN Danmark)

 PTonnesen@jeldwen.com

 

 

 

 

Del dette med en ven