Main Media

Bæredygtighed og miljø

JELD-WEN ønsker at være branchens førende mht. miljøansvarlige metoder og produkter. Vi har forpligtet os til en mere bæredygtig virksomhedspraksis og miljøbeskyttelse. Dette påvirker alle aspekter i vores organisation og styrer vores arbejdsmetoder mht. energiudnyttelse, udledning af luft og vand og indeluftens kvalitet.

Vores forpligtelser til bæredygtighed afspejles eksternt i udviklingen af mere miljøvenlige produkter. For at opnå dette har vi vedtaget politikker for genbrugsmaterialer og vedvarende energi, og vi får i stigende grad alle vores materialer fra bæredygtige kilder.

Alle vores medarbejdere er fokuserede på at sikre, at vi efterlever eller overgår miljø- og velfærdslovgivningen. Alle opfordres til at identificere muligheder for miljøvenlige løsninger. Vi stræber efter at overholde principperne for vores virksomhedsansvar hver eneste dag - både i vores produkter og i vores handlinger.

Vi har en politik vedrørende indkøb af bæredygtigt tømmer, der kan genanvendes, og vi er meget stolte over at have modtaget FSC® (Forest Stewardship Council®) og PEFC™ multi-site chain of custody-certificering. FSC ønsker at fremme ansvarlig skovforvaltning.

Alle JELD-WEN døre i Europa opfylder Timber forordning EU, der trådte i kraft i marts 2013, og som sigter mod at forebygge handel med ulovligt fældet træ.

JELD-WENs licenskode FSC®C106039 og PEFC™ licenskoden er PEFC/04-31-1264. 
 
JELD-WENs mål er at være branchens førende inden for social ansvarlighed og at drive virksomhed på en måde, der demonstrerer miljømæssigt lederskab. Hos JELD-WEN tror vi på, at et sundt miljø og en sund forretning går hånd i hånd. 

Vores filosofi for miljøledelse manifesterer sig på mange måder:

  • Vi designer og producerer langtidsholdbare, energibesparende vinduer og døre.
  • Vores forarbejdningsproces anvender genanvendt affaldsmateriale.
  • Vi producerer produkter tæt på vores markeder for at minimere brændstofforbruget og drivhusgasudledninger.
     

Del dette med en ven