Main Media

Charisma – døren med 3D-effekt!

Design

Danmarks første indvendige dør med 3D-effekt hedder ”Charisma”. Med sine tredimensionelle mønstre bryder dette nye dørdesign med minimalismens rene linjer og baner vejen for langt flere muligheder for individuelle og utraditionelle udtryk med døre.

Den danske boligtrend er under forandring. I mange år har alt været hvidt og præget af glatte flader, men flere og flere begynder nu at introducere farver og former i boligindretningen. Denne udvikling er også grunden til, at vi nu lancerer en helt ny dørserie med 3D-effekt.

3D SES OG FØLES ANDERLEDES

Døren, som hedder ”Charisma”, bryder med de velkendte, traditionelle dørdesign med sin iøjefaldende 3D-effekt. Charisma lanceres som en del af vores Advance-Line-sortiment, hvilket er ensbetydende med højeste kvalitet, flest valgmuligheder og ”feel good”-detaljer.

3D-mønstrene er formpressede og giver en anderledes dybdevirkning for øjet, end man er vant til at se ved fx sporfræsning. Charisma fås i tre forskellige design med glas, som skydedør og i næsten alle NSC-farver. Dørindlægget er formaldehydfrit, og Charisma kan indgå i Svanemærkede projekter.

Derudover fås Charisma i mange forskellige størrelser og med en lang række tilkøbsmuligheder, fx skjulte hængsler og SmartClose, hvilket giver ekstra komfort i det daglige brug. Overfladen er glat og hård, så trods en mønstret overflade rengøres døren let med en tør eller våd klud.

FORMER OG FARVER VINDER FREM

Vores Charisma-serie lanceres som en del af en større strømning inden for boligindretning, der bryder med minimalismens rene linjer og introducerer nye former og stærkere, mere eksotisk design. 3D-effekten appellerer lige nu til bl.a. arkitekter og andre first-movers, som altid er på udkig efter nye trends og nytænkte produkter, men vi regner ikke med, at der går mange år, før disse effektfulde og utraditionelle designtrends får større indpas i mainstream interiørdesign. Gennem de senere år er efterspørgslen på anderledes mønstre, utraditionelle farver eller andre design, der giver stopeffekt, steget markant og kommer fra både arkitekter, professionelle håndværkere og private slutbrugere.