Main Media

Designværktøj indvendige døre

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en dør vil se ud, når den kommer på plads. For at undgå ærgelige fejlkøb ender vi ofte med det sikre, men lidt kedelige valg, i stedet for at tænke lidt uden for boksen. Med vores DESIGNVÆRKTØJ kan du "prøve døren" før du køber!

  • Du starter med at vælge i hvilket rum døren skal være: i køkkenet, soveværelse, badeværelse eller stue.
  • Så er det tid til at vælge om værelset skal være klassisk eller moderne.
  • Vælg derefter en dør - der er mange at vælge imellem, lige fra helt simple døre til døre med fyldninger og glas. Eller hvorfor ikke prøve en dør med en indbygget spejl eller whiteboard eller tavle, der kan skrives på?
  • Når døren er valgt, skal du vælge en karm - de leveres i mange forskellige dimensioner og modeller.
  • Endelig gør det valg, som mange synes er det sværeste - farven på døren. Hvis du er i butikken og vælger farve uden at have set døren i den rigtige sammenhæng, kan du ende med den "sikre" hvide dør, på trods af at en rød eller en lys hvid pigmenteret egedør kan være det der giver rummet det lille ekstra. Med det nye designværktøj kan du prøve ni farver og flere forskellige typer træ. Da farver ofte ændrer farven efter lyset, er der også en funktion, der gør det muligt at skifte lys fra dag til aftenlys.

Værktøjet er tilgængeligt i to versioner:

indvendige døre
udvendige døre

Resultatet er digitalt genereret, og derfor kan der være afvigelser fra den faktiske farve og overflade af døren. Den rigtige overflade og farve på dørene er bedst oplevet hos din forhandler.

Del dette med en ven