Om Jeld-Wen og Swedoor

Om Jeld-Wen og Swedoor

JELD-WEN (NYSE noteret), grundlagt i 1960, er en af verdens største leverandører af døre og vinduer med produktionsanlæg i 20 lande, hovedsageligt Nordamerika, Europa og Australien med hovedkontor i Charlotte, North Carolina, USA. JELD-WEN designer, producerer og distribuerer en lang række af indvendige døre, yderdøre, træ-, vinyl- og aluminiumsvinduer samt relaterende produkter til nybyg og renovering af boliger og erhvervsejendomme. JELD-WEN er en anerkendt og markedsledende producent af energibesparende produkter og har været ENERGY STAR®-partner siden 1998. Vores produkter markedsføres globalt under varemærket JELD-WEN sammen med flere markedsledende, regionale brands som Swedoor® og DANA® i Europa samt Corinthian®, Stegbar® og Trend® i Australien.

JELD-WEN Danmark A/S producerer og distribuerer produkter under Swedoor®-varemærket. Vores produktserie består af indvendige døre, yderdøre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energivenlige døre, ståldøre samt speciallavede døre.

 

 

Regler for cookies

JELD-WEN er forpligtet til at give en personlig og sikker oplevelse på vores hjemmeside. Lær, hvordan vi bruger cookies til at gøre dette.

Læs mere

Fortroligheds Politik

Dit privatliv er vigtigt. Se hvordan JELD-WEN samler, bruger og styrer data.

Læs mere