Main Media

FSC & PEFC - bæredygtigt tømmer

JELD-WEN ønsker at være branchens førende mht. miljøansvarlige metoder og produkter. Vi har forpligtet os til mere bæredygtig virksomhedspraksis og miljøbeskyttelse. Dette påvirker alle aspekter i vores organisation og styrer vores arbejdsmetoder mht. energiudnyttelse, samt udledning til luft og vand.

Vores forpligtelse til bæredygtighed afspejles eksternt i udviklingen af mere miljøvenlige produkter. For at opnå dette har vi vedtaget politikker for genbrugsmaterialer og vedvarende energi, og vi får i stigende grad alle vores materialer fra bæredygtige kilder.

Alle vores medarbejdere er fokuserede på at sikre, at vi efterlever eller overgår miljø- og velfærdslovgivningen. Alle opfordres til at identificere muligheder for miljøvenlige løsninger. Vi stræber efter at overholde principperne for vores virksomhedsansvar hver eneste dag - både i vores produkter og i vores handlinger.

Vi har en politik vedrørende indkøb af bæredygtigt tømmer, og vi er meget stolte over at have modtaget *FSC® og **PEFC™ multisite chain of custody-certificering på alle vores europæiske markeder.

Alle JELD-WEN døre lever op til EU's Tømmerforordning, som trådte i kraft i 2013 med målet om at bekæmpe handlen med ulovligt fældet træ.

Download FSC Core Labour Statement

Du kan downloade certifikaterne her: FSC - PEFC

Produkter, som bekræfter certifikatet (.pdf)

       

 *Forest Stewardship Council®
**Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes

Del dette med en ven