Sæt et personligt præg på yderdøren

Sæt et personligt præg på yderdøren

Yderdøren er mere end bare en indgang til huset. Det er en fortælling om de mennesker, der bor bag døren. Bliv inspireret af de mange muligheder og find den yderdør, som passer perfekt til dig.

Find din hoveddør

ER DET PÅ TIDE AT UDSKIFTE DIN HOVEDDØR?

Hoveddøren byder dig varmt velkommen, hver gang du kommer hjem, og er afgørende for et godt indeklima og sikrer, at du og din familie kan være trygge bag døren. Men den har også en vigtig æstetisk funktion og kan være med til at underbygge stilen i dit hjem. Hvis din hoveddør er gammel og trænger til en udskiftning, kan du herunder få inspiration til hvilken dørserie, der passer til dine behov. 

   

HVAD ER VIGTIGT FOR DIG, NÅR DU SKAL VÆLGE HOVEDDØR?

Der findes række tilvalgsmuligheder til vores yderdøre, som kan tilfører døren særlige egenskaber eller sætter prikken over i'et på designet. Vælg blandt andet en dør med ekstra høj sikkerhed mod indbrudsforsøg, støjdæmpning og større lysindfald.

ECO, SECURITY og LIGHT er blot nogle af vores muligheder for tilvalg. Bor du i et område med støj fra vejen eller en fælles opgang, kan du få stor glæde af vores lyddæmpende tilvalg SOUND. For maksimal beskyttelse mod brand og røggener, findes tilvalget FIRE. Bor du i et udsat område med omskiftelige vejrforhold, kan du overveje vores yderdørskoncept STORM, der er særligt egnet til hjem, som skal udstå det skiftende vejr ved kysterne. Sidst, men ikke mindst, findes vores SMART-koncept, som giver døren endnu mere personlighed, og gør den funktionel ved eksempelvis at integrere et glasfelt i døren, som udgør husnummeret, dørbremse eller sparkeplade.

   

Swedoor forhandler

Leder du efter din nærmeste forhandler? Søg blandt vores mange lokale Swedoor forhandlere og find en nær dig

Find din lokale forhandler

Vil du have hjælp?

Find en Swedoor Dørmand, som kan hjælpe dig med både bestilling og montering af din nye hoveddør

Find en Swedoor Dørmand nær dig