Main Media

Karriere og ledige jobs

Hos JELD-WEN ved vi, at firmaets succes afhænger af medarbejdernes kompetencer.

Vi tror på, at motiverede medarbejdere er nøglen til succes, og vi giver medarbejderne rig mulighed for at udleve deres fulde potentiale. Vi har fem kerneværdier, som understøtter vores virksomhedskultur, og netop denne værdibaserede kultur har bl.a. til hensigt at inspirere medarbejderne til at udføre et enestående arbejde og levere topkvalitet til vores kunder. Vi finder det vigtigt at have en mangfoldig sammensætning af medarbejdere, og ligeså vigtigt, at alle behandles med værdighed og respekt. Vores medarbejdere skal have mulighed for at bidrage til virksomhedens succes og opnå de bedste potentialer. Det indebærer også, at vi gør brug af de unikke kompetencer og erfaringer, som vi alle har at byde på.

Hvem søger vi?

På tværs af JELD-WENs forskellige forretningsområder, søger vi engagerede medarbejdere, som kan hjælpe os med at opbygge vores virksomhed på etisk og sikker vis, som værdsætter egen og andres udvikling, som leverer en fantastisk kundeservice, som holder deres løfter og opfatter feedback som en mulighed for løbende forbedring. JELD-WENs ønske om at  gøre fremskridt hver dag danner basis for et vindermiljø, hvor vores medarbejdere kan opnå deres personlige mål, fejre deres successer og bidrage til, at virksomheden opretholder sin markedsførende position.

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at tiltrække dygtige medarbejdere ved hjælp af konkurrencedygtige muligheder, gode udfordringer og videreuddannelse, for at skabe fundamentet for karriereudvikling, som fremtidigt kan fastholde vores højt kvalificerede medarbejdere.  Arbejdslivet hos JELD-WEN er fagligt udfordrende og foregår i et højt tempo, og vi ønsker højt engagement hos medarbejderne, så vi kan inspirere til resultatopnåelse og god trivsel. Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, gode kantineforhold, og har en positiv tilgang til fleksibel arbejdstid, hvor det kan lade sig gøre.  

Jobs i Danmark – Døren til fremtiden

Vi er altid på udkig efter passionerede medarbejdere med et stort drive. Medarbejdere, som vil være en del af vores teams og som kan se sig selv i denne spændende branche.  

Vi følger persondataforordningen, GDPR, og du skal give dit samtykke til, at vi behandler og opbevarer dine personlige data. 

Ledige jobs

Er du interesseret i at se, hvilke muligheder der findes i JELD-WEN internationalt og i Danmark?

Se ledige jobs

Del dette med en ven