Main Media

Lyddøre fra Swedoor – op til 44dB lydreduktion

Design Lyd

Med støjreducerende yderdøre fra Swedoor kan du lukke verden ud ... eller inde! Uanset om det er naboens græsslåmaskine, et tog, en travl vej eller en fest i kvarteret - støj er uønsket støj og er noget, vi vil blokere. Med en Swedoor lyddør har du muligheden.

Ro og harmoni bør råde inden for husets fire vægge. Ikke desto mindre er det ofte et højt stressniveau og nedsat søvnkvalitet, der kendetegner manges hverdag. Selvom det ikke er synligt, vil valget af lydreducerende døre gøre en stor forskel i hverdagen.

Nogle gange kan det være, at lyden skal holdes nede. Naboer har muligvis ikke den samme smag inden for musik som dig, og det kan også være en fordel at være i stand til at spille høj musik eller hamre og bore uden at forstyrre dine naboer.

Op til 44dB støjreduktion

Swedoor lyddøre har et specielt design, der giver lydisolering i topklasse - op til 44dB lydreduktion. Udvendige døre i ADVANCE-LINE Character, Function og Classic har en god lydreduktion på mellem 28 og 32 dB som standard, men kan bestilles med tilvalget Silence i lydklassificeret version op til 44dB lydreduktion. Dørene fås i valgfri NCS S-farve med forskellige glasmuligheder samt med sidelys og andet tilbehør.

Maksimal lyddæmpning og ekstra beskyttelse mod indbrud

Uanset hvilket mønster, dekor eller glastype der passer til din stil, kan det design, du vælger, kombineres med forskellige klassifikationer. Swedoor lyddøre er baseret på et unikt design, der tilbyder helt nye muligheder, da de ud over lydreducerende egenskaber kan kombineres med indbrud, brandbeskyttelse og røggennemtrængning.

Med øverste lydisolering - op til 44 dB støjreduktion slipper du, som bor i støjende omgivelser for at blive forstyrret. Dette kan kombineres med høj sikkerhed, fordi du nu kan få en lydreducerende hoveddør med et nordisk, træbaseret udseende med sikkerhedsklassificeringen RC3. Læs mere om vores sikkerhedsdøre her.

Den øjeblikkelige effekt ved at montere en ny lyddør kan være ganske overraskende - støjen er dæmpet og giver mulighed for et fredeligt indemiljø. Døre fra Swedoor leveres med lyddæmpning fra 37-44dB.

Hvad betyder lyddør i praksis? 

Dørens støjreduktion kan let beskrives gennem oplevelsen af lydindtrængning:

Rw 27dB - Samtaler på normalt niveau kan høres og forstås uden for rummet.
Rw 33dB - Samtaler på normalt niveau høres svagt og kan blive aflyttet uden for rummet.
Rw 38dB - Samtaler på normalt niveau kan ikke opfattes uden for rummet.
Rw 43dB - Samtaler kan ikke høres, men høje råb og skrig kan høres svagt.
Rw 45dB - Samtaler kan ikke høres, råb og skrig kan ikke høres.