Main Media

Beskyt dit hus mod indbrudstyve

Sikkerhed

Mange indbrud sker ofte gennem hoveddøren. En investering i en sikkerhedsdør i høj kvalitet vil derfor ikke kun beskytte din familie og dig, men samtidig sikre huset, når du ikke er hjemme. Sikkerhed bør og skal være førsteprioritet i ethvert hjem, og det starter med en god investering af en yderdør i høj kvalitet.

DE SKJULTE HEMMELIGHEDER SOM GIVER DIG EN GOD NATTESØVN

Sikkerhedsdøre i sig selv giver ikke alene den gode sikkerhed, som er påkrævet. Det er de små detaljer, som dørens hængsler, karm og dørblad, der sikrer, at du kan sove trygt om natten. En ekstra lås eller to er ikke enkeltvis afgørende for, om døren er let at bryde op eller ej. Hemmeligheden er derimod den rette kombination af dør, lås, karm og dørblad, der er med til at gøre den store forskel.

HVAD ER EGENTLIG EN SIKKERHEDSKLASSIFICERET DØR?

Forskellige typer af sikkerhedsklasser viser, hvor modstandsdygtige døren og materialet er imod indbrud og hærværk. Standarden EN 1627 RC3 indikerer, at dør og karm har gennemført en indbrudstest ud fra givne forudsætninger. Indbrudsforsøget foregår i 20 minutter, hvoraf fem minutter går til aktiv forarbejdning med blandt andet brækjern. Tænk på det, næste gang du skal investere i en ny yderdør.

“Hvad gør, at du kan sove roligt om natten? Din dør… Alle yderdøre fra Swedoor er bygget med øget sikkerhed for øje og gør livet surt for ubudne gæster. Swedoor. Take Notice.”

DESIGN ER INGEN HINDRING FOR FUNKTIONALITET

Mange forbinder ofte en sikkerhedsdør med et kedeligt design, da de fleste modeller er produceret i stål og udstråler derfor ikke altid hjemlig hygge. Swedoors sikkerhedsyderdøre er derimod i træ og kan derfor måle sig med hvilken som helst designdør. En sikkerhedsdør kan være elegant samtidig med, at den opfylder sin sikkerhedsmæssige funktion. Og smart og flot er altid den bedste kombination. Produktserier som Character, Classic og Function har designmodeller, som både er i æstetisk design og beskytter samtidig din familie og dig. 

SIKKERHEDSYDERDØRE VS. STANDARD YDERDØRE? HVAD ER FORSKELLEN?

Rent visuelt er sikkerhedsdøre magen til hvilken som helst anden yderdør. Forskellen er, at en sikkerhedsklassificeret yderdør har en ekstra forstærkning i karm, glas, hængsler, lås og beslag, sådan at dit hus er ekstra beskyttet imod indbrud. Tests har vist, at en standard yderdør tager 5-20 sekunder at bryde op sammenlignet med en RC3 godkendt sikkerhedsdør, som en indbrudstyv vil bruge over 20 minutter på at bryde op – se filmen nedenfor. Denne tidsforskel har afgørende betydning for, om tyven vælger at fortsætte sit indbrudsforsøg eller ej.

En yderdør med god sikkerhed består af gode, solide materialer, der er sikkerhedstestet imod indbrud. Det betyder, at uanset hvilket værktøj, som tages i brug, hvad end det er brækjern, hammer eller boremaskine, vil sikkerhedsdøren stå imod og forlænge tiden, der bruges ved indbrudsforsøget og dermed øge chancen for, at indbrudstyven giver op.