Main Media

Hvem siger, at lyddæmpende døre skal være kedelige?

Design Lyd

Den tyske filosof Arthur Schopenhauer har udtalt, at støj er en forstyrrende faktor for det intellektuelle menneske. Selvom det ikke er den fulde sandhed, er der alligevel en værdifuld pointe i citatet. Det kan nemlig være svært at komme helt ned i gear, hvis der f.eks. er meget trafikstøj udenfor, eller hvis naboen spiller højt musik. Det er ofte ikke særlig let. Et hus med lyddæmpende yderdøre kan derfor være alfa og omega.

BAG LUKKEDE DØRE

”Ude godt, men hjemme bedst”, er et ordsprog, som man i stigende grad kan relatere sig til, jo ældre man bliver. Efter en lang arbejdsdag er det altid godt at komme hjem i rolige og afslappende omgivelser. Desværre kender vi nok alle til følelsen af at være frustreret over støjgener udefra. Valget af den rigtige yderdør handler derfor ikke kun om mode og design, men også om egenskaber, såsom støjreduktion, indbruds- og brandsikkerhed.

STABIL OG EFFEKTIV KONSTRUKTION

Lyddæmpende yderdøre har en stabil konstruktion og en stor slidstyrke og er designet til at have en lang levetid og kan reducere støj udefra. Det er muligt at kombinere støjreduktion med brand- og indbrudssikkerhed. Du får ikke bare støjreduktion på enkeltdøre, men også på dobbeltdøre og samtidig er det også muligt at tilvælge forskellige glastyper og glasåbninger. Dette afhænger af dine krav til støjreduktion.

CHARMERENDE YDERDØRE MED STØJREDUKTION

Lad din yderdør være i stil med husets øvrige arkitektur – selv med støjreduktion. Vi har mange forskellige lyddæmpende yderdøre i produktsortimentet, uanset om du ønsker et tidløst, elegant, eller moderne og trendy udtryk til dit hjem. Du kan både vælge farve, størrelse, design og materiale, som matcher husets sjæl, charme og personlighed. Selvom det ikke kan ses med det blotte øje, vil lyddæmpende yderdøre gøre en stor forskel for dig og dit hjem. Du vil blive overrasket over, hvor meget støj, som rent faktisk forsvinder. Husets stemning bliver noget helt andet. Endda måske mere harmonisk, når unødvendig støj ikke længere er en forstyrrende faktor.

“Det er muligt at kombinere støjreduktion med brand- og indbrudssikkerhed.”