Main Media

Sikre hoveddøre

Brand Design Lyd Lys Sikkerhed Smart

Vi kan ikke alle være enige i vores personlige smag, men én ting gælder for os alle - når det kommer til vores familie, er sikkerhed førsteprioritet. Ved at installere sikre facadedøre kan du tage et skridt på vejen mod at gøre dit bedste for at passe godt på dine kære og jeres ejendele.

Du kan vælge mellem en lang række flotte designs, som alle lever op til sikkerhedsstandarderne og som har netop de detaljer, som giver dig ro i sindet såsom 3-punktslås og indbrudssikrede hængsler.

Beskyt dem, som betyder mest

I indretningen eller renoveringen af dit hjem er indbrudspræventive døre nok ikke det første, du tænker på. Men de kan gøre en stor forskel.

Visheden om, at din familie er sikker og tryg, er med til at gøre et ganske almindeligt hus til et rigtigt hjem, og med sikre yderdøre er du godt på vej mod at gøre, hvad du kan for at beskytte dit hjem og din familie.

Behold hvad der er dit

Indbrud er en kedelig kendsgerning i livet, men det betyder ikke, at du behøver gøre det nemt for indbrudstyvene. Valget af sikre døre kan være med til at udgøre forskellen mellem at miste eller beholde dine kæreste ejendele.

Udover de typiske genstande som kontanter, fjernsyn, computere, designermøbler og -lamper, så kan de uerstattelige genstande også mistes ved indbrud. Familiefotos, børnetegninger og smykker, alt med sentimental værdi kan også ryge med i farten, hvilket forstærker grunden til at overveje en ekstra sikkerhedsforanstaltning i din dør.

Luk trygt øjnene i

At forsikre sig mod noget af det værst tænkelige er ikke nogen fornøjelse. Det er det dog heller ikke at skulle være nervøs for, om dine døre er sikre til natten, eller når du tager af sted på ferie.

Med en ekstra sikkerhed kan du planlægge udflugter uden de ekstra bekymringer om, at de bange anelser hænger fast i tankerne - eller ganske simpelt få en god nats ubekymret søvn.