Main Media

Fyldningsdøre - udtryk din personlige stil

Design

Fyldningsdøre har været mere populære gennem tiderne end måske nogen anden dør. Selv den dag i dag er de stadig en fast favorit på grund af det perfekte match mellem at være tidløs og alsidig.

DESIGN - TRADITION OG INNOVATION

Uanset om du renoverer en gammel ejendom eller står over for at skulle bygge et nyt hjem fra bunden, er valget af den rette type fyldningsdør essentielt for enhver gennemført indretning.

For et tidløst look er det svært at komme uden om det klassiske "Dannebrog" design med fire felter eller "finland" designet med tre fyldninger, den mindste i midten. Det er dørdesign, som tilføjer tradition og sammenhæng til hele hjemmet. På den anden side kan den mere nutidige indretning med fordel sammensættes med den moderne dør med kun én fyldning.

Men det er kun begyndelsen; ægte fyldninger, formpressede fyldninger, glasfyldninger eller endda dine egne specialdesign f.eks. i Unique, hvor du kan kombinere fyldinger med runde eller rektangulære glasudskæringer i forskellige størrelser. Blot fordi fyldningsdøre har mange år bag sig, behøver de bestemt ikke være gammeldags.

MATERIALE OG FINISH - STIL OG INDHOLD

Fyldningsdøre fås i en lang række materialer for at kunne passe til netop din personlighed. Det gælder både designs, tyngde og overflader. Der er næsten ikke noget, som ikke er muligt. Farvede i lige den nuance, der passer dig eller finerede i de overflader, som bringer varme og glød ind i dit hjem. Og kombineret med mulighederne i glas kan du vælge døre med et konsekvent look gennem hele dit hjem, som løfter ikke kun niveauet af indretningen, men også husets overordnede værdi.