Main Media

Glatte døre - minimalistisk med uendelige muligheder

Design

Skinnet bedrager. Glatte døre synes måske simple, men faktisk giver de masser af muligheder for spændende forbedringer i indretningen af dit hjem. Lige fra træfiner, som giver rummet en naturlig glød, til de nyeste og topmoderne farver, så har glatte døre evnen til at komplementere stort set ethvert design.

OVERFLADE - SKAB LOOKET

Glatte døre har været en favorit gennem årtier grundet de skarpe linjer og alsidigheden i overfladen. En enkel og elegant glat dør kan ofte være vejen til at få nye indretningsidéer ført ud i livet.

Det enorme udbud af skarpe og tidssvarende designs giver et væld af muligheder for det moderne hjem - uanset om det gælder en lejlighed på femte sal eller en hytte på landet.

Glatte døre kan skræddersyes til enhver indretning, fra det helt enkle til det ekstravagante og kan fås med hvilken som helst farve. Du kan også selv dekorere dørene med skulpturelle udsmykninger, som gør dem unikke, personlige og til et naturligt omdrejningspunkt i boligen.

IDÉER - SAMMENSMELTNING

Glatte døre kan også være den perfekte sammensmeltning af de omgivende strukturer og farver i et rum og derved videreføres fokus til andre elementer.

Ved at anvende samme maling eller tapet som på de omgivende vægge og montere en glat dørkarm, kan du give indtrykket af en skjult dør og dermed lade andre detaljer i rummet træde frem.

Ikke alle døre behøver skille sig ud - nogle gange kan lidt være godt. En glat dør er perfekt til at fremhæve en af rummets øvrige farver og derved flette flere af rummets elementer sammen.

FUNKTIONALITET - DE SKJULTE VÆRDIER

Omend enkle og ensartede at se på kan glatte døre have vidt forskellige egenskaber, fordi det indre også tæller her. Fra de lette til massive, med lyddæmpende effekt, eller med brandhæmmende indlæg: Muligheder er der masser af.