Main Media

Flotte døre fortjener flotte dørgreb

Design Smart

Dørgreb gør en stor forskel. Swedoor har valgt en række dørhåndtag, der supplerer døren, hvilket gør det nemt at vælge dørhåndtag, der matcher overfladen med tilbehør til skydedøre. Et godt greb bør have et godt design, være let at samle, godt at tage i og modstå daglig brug, år efter år.

5 fantastiske nuancer, der skal matche

Dørgrebene består af fem serier, der er specielt udvalgt til at passe til den nordiske stil; Dallas, Marseille, New York og Stockholm. Alle serier fås i black, stainless nuance, gold nuance, silver nuance og bronze nuance. Vi har udviklet konceptet sammen med kvalitetsleverandøren HOPPE, og de er af så god kvalitet, at vi giver dig en fuld 10 års garanti. Hele serien produceres i Europa.

“Nu kan du matche overfladen på dørhåndtagene med tilbehør til skydedøren!”

DESIGN
Koncept med fokus på stil, overflade og materialevalg. I denne kompromisløse serie af tilbehør til almindelige inderdøre og skydedøre finder du dørgreb og skydedørstilbehør, som matcher hinanden i design, overflade og farve. Produktserien fås i nuancerne gold, silver, stainless og bronze. Vi giver dig hele 10 års funktionsgaranti.

SMART
Dørgreb med integreret Quick Fit, som forenkler monteringen og gør den let, hurtig og uden synlige skruer. Vores undersænkede toiletbesætning gør det nu muligt at integrere låsevridere i indbyggede skydedøre.

SUSTAINABILITY
Produkterne er ISO-certificerede, nikkelfri (allergivenlige) og 100% genanvendelige.

Dørgrebsortiment til indvendige døre

Alle dørhåndtag er forsynet med nøgleplade (muligvis med blindplade) og med WC-lås, hvis du ikke ønsker en nøgle på døren til toilettet.