Main Media

Franske døre - skab lys og elegance

Design Lys

Med en moderne og hektisk livsstil kan vi have brug for at hjemmet møder os med rene linjer og et minimum af forstyrrelser for, at hjælpe dig med at slappe af. Hvis du kan nikke genkendende, så skal du huske på, at intet kan sidestilles med enkelheden ved en glasdør.

Det er dog ikke den eneste fordel. Ved at installere glasdører mellem rummene kan du lukke lyset ind uden at gå på kompromis med andre bekvemmeligheder som varme eller fred og ro.

Og for rum som har brug for så meget naturligt lys som muligt, såsom gange og entréer, kan en glasdør have samme betydning som at montere et ekstra vindue, blot uden besværet.

FRIRUM

Ved at installere glasdøre i dit hjem kan du tilføje en markant effekt til et rums udtryk og fornemmelse. Om det er klassiske glasfyldinger i døre, eller mere moderne designs i Unique eller Stable, så kan glasdøre lukkes uden at få et rum til at føles aflukket.

Ofte kan et traditionelt hjem føles som en sammensætning af separate rum adskilt fra hinanden af døre med glas. Men inden du begynder at vælte vægge, bør du overveje den store effekt, som døre med store glasflader kan have, f.eks GW-modellerne i Unique eller Stable. De tilstødende værelser bringes således sammen til en helhed, hvor øjet kan skue længere, og hjemmet føles langt større.

KIK TIL ANDRE RUM

Det virker måske indlysende at nævne - at en af de største fordele ved glasdører er gennemsigtigheden. Men det er ikke altid på grund af de mest indlysende årsager. Glasdøre kan være med til at gøre dit hjem mere sammenhængende, da man fra køkken, stue eller alrum kan følge med i, hvad der foregår i andre rum - ikke helt uvæsentligt for børnefamilier.

GLAS MED ET TWIST

De klassiske glasdøre får lige dét ekstra med facetslebet glas. Frostet eller gotisk glas giver et mat og uigennemsigtigt udtryk, hvor igennem det kun er konturerne, der kan skimtes. Dermed får du glassets fordele med lys og lethed i optimal kombination med dørens basale funktion.

For de fleste indvendige døre kan du vælge din egen glastype. Som standard leveres glasdørene med klart glas, men de fås også med:

  • gotisk glas
  • frostet glas
  • sprossede døre fås også med facetsleben glas

Alle typer glas er hærdede.

VIL DU VIDE MERE?

Se alle vores glasdøre