Main Media

Kvalitetsguide indvendige døre

Design Lyd Smart

Ved første øjekast kan to forskellige døre se helt ens ud. Det vigtigste ved en indvendig dør er faktisk hvad der er usynligt, nemlig indersiden. Når du vælger nye døre, skal du selvfølgelig vælge et design, der passer til dit hjem, men også tænke på hvilken funktion døren skal have i hjemmet.

TALEMÅTEN "KVALITET HELE VEJEN IGENNEM" skal tages helt bogstaveligt, når det drejer sig om døre.

Vi producerer selv alle vores døre for bedst at kunne sikre, at hver dørløsning lever op til de krav om håndværksmæssig kvalitet, som alle med rette kan stille til et produkt, der skal holde og se godt ud i mange år. Du er sikker på at komme hjem med en kvalitetsvare, uanset hvilken dør du vælger fra Swedoor.

VI HAR GJORT DET LET FOR DIG AT FINDE DEN RIGTIGE KVALITET

Flere af vores døre har det ydre til fælles, men kvalitetsforskellen gemmer sig inde i døren og i dørens finish.

Med vores tre produktlinjer SUPERIOR collection, ADVANCE-LINE og clever-line kan du gennemføre stilen på dine døre til hele huset og samtidig vælge de kvaliteter og finesser, som passer til, hvor døren skal bruges i boligen.

Bor du i hus, ønsker du måske at have døre med samme udseende i hele huset, men at vælge én kvalitet i din kælder og en anden i resten af boligen.

SUPERIOR collection er et unikt sortiment af eksklusive indvendige døre, som bygger på ren kærlighed til klassisk møbelhåndværk og kompromisløs kvalitet. Alle døre er fremstillet af specialuddannede fagfolk. Vi håndplukker de bedste naturmaterialer til hvert dørdesign med omtanke for miljøet, og vi sorterer træet i hånden. Vi forarbejder, håndsliber og maler hver enkelt komponent manuelt, mens vi løbende kvalitetssikrer og til sidst tester resultatet.

ADVANCE-LINE er en serie produkter, der giver dig utallige muligheder for at arbejde med materialer, farver, funktioner og størrelser til at designe dine nye døre.

Clever-line er en serie af produkter, der fokuserer på funktionalitet. Dørene fås i et begrænset antal designs og modeller, men alle af god kvalitet og opfylder de grundlæggende behov.