Main Media

Energivenlige yderdøre

Design Eco Isolering

Begræns hjemmets energislugere.Du kan gøre dit hjem mere energivenligt på mange måder, f.eks. kan du skifte til sparepærer, eller slukke for dine standby-apparater. Ligeledes kan du være med til at holde energiforbruget nede ved at installere moderne energivenlige yderdøre.

Giv miljøet en hjælpende hånd ...

Dit valg af yderdør er en nem vej til at spare på energien og være med til at gøre en indsats for klimaet. Moderne yderdøre er specielt designet til at skære ned på varmeudslippet og dermed sænker de kravet til opvarmningen af dit hjem.

Vore energivenlige døre kommer monteret i karm - hver og en produceret med stor præcision på vores fabrikker. De nye døre er lavet af særligt udvalgte materialer, som giver bedre isolering end tidligere, hvor man anvendte mindre effektive materialer. Vores dobbeltdøre leveres også som ECO.

... og mærk det på din egen økonomi

U-værdien er den mest udbredte skala til at måle en dørs isoleringsevne. Det er en måling for hvor stor energimængde, der passerer gennem døren - des lavere U-værdi, des bedre isolerer døren.

U-værdien på vores Character døre er fra 0,91 til 1,2, hvilket er en markant forbedring sammenlignet med en typisk ældre facadedør.

Gå ikke på kompromis med design

Energivenlige yderdøre giver dig ikke kun besparelser på energi og penge, herudover kan de også gøre en stor forskel på dit hjems design. Faktisk er mange af verdens mest moderne husdesigns, inklusiv de ultra-energibesparende passivhuse, der er udstyret med energivenlige døre for at skære ned på det unødige spild.

VIL DU VIDE MERE?
Se vores energivenlige yderdøre. Læs mere hvordan du kan spare energi hos: GoEnergi.dk