Main Media

Hold kulden ude og varmen inde

Eco Isolering

Nu hvor vinteren har meldt sin ankomst, spiller yderdøren en vigtig rolle for at holde kulden ude og varmen inde. Vi kender nok alle følelsen af, hvor svært det kan være at stå op om morgenen, når der er koldt i huset, og det trækker fra vinduerne og dørene. For at undgå en kold start på morgenen, kan du med fordel gå efter en yderdør, der opretholder en god temperatur indenfor uden at gå på kompromis med dørens design.

TO FLUER MED ET SMÆK

I Skandinavien er der store temperaturforskelle i takt med de forskellige årstider, og en yderdør med god isoleringsevne er derfor en essentiel egenskab, som mange købere går efter, når der skal investeres i nye yderdøre. Mange huse bliver i dag bygget uden entré, hvor man går direkte ind i boligens gang eller stue, og her er behovet især ekstra stort for en yderdør med god isolering.

På fagsprog defineres dørens isoleringsevne ud fra dens u-værdi. Jo lavere u-værdi, døren har, desto bedre er dørens isoleringsevne.

Mange sætter tit spørgsmålstegn ved, om en yderdør med god isolering kan kombineres med et stilfuldt design. Men med Swedoors yderdøre slår du to fluer med et smæk.

SPAR PENGE OG SKÅN MILJØET

En yderdør med god isolering holder ikke kun på husets varme, men kan over tid spare dig tusindvis af kroner på opvarmningen af huset. Døre med lav u-værdi nedsætter husets energiforbrug, som over tid vil kunne mærkes positivt på din økonomi.

Når der kan spares penge på energiforbruget med Swedoors yderdøre, bliver miljøet også skånet. En yderdør med god isolering bidrager til en mere behagelig temperatur i entréen, og du undgår derfor at fyre for gråspurvene, som det ofte er tilfældet med gamle og uisolerede døre.

Gå derfor efter en lavenergidør, som passer til din boligs stil. Moderne, retro eller klassisk spiller ingen rolle. Så længe døren matcher husets arkitektur, har god isoleringsevne og er til gavn for din økonomi og miljøet, er det en win-win-situation for alle parter.

“En yderdør med god isolering holder ikke kun på husets varme, men kan over tid spare dig tusindvis af kroner på opvarmningen af huset. ”