Main Media

Moderne døre med 3D-mønster

Design Lyd

I mange år har alt været hvidt og præget af glatte flader, men stadig flere anvender nu farver og former i boligindretningen igen. Vi ser flere møbelproducenter anvende tredimensionelle mønstre for at bryde med minimalismens rene linjer.

Det tredimensionelle finder vi igen i kategorier som f.eks. mobilcovers, gulv, lamper, kunst og vægpaneler, men det er først den senere tiden, vi også ser dette på møbler og interiør.

3D-DØRE SOM FØLES ANDERLEDES

Inden for dørdesign har det traditionelt været enten glatte døre eller traditionelle fyldingsdøre, som har præget markedet. Charisma indvendige døre har et tredimensionelt mønster, som skiller sig ud fra de glatte overflader og baner vejen for langt flere muligheder for individuelle og utraditionelle udtryk – derudover er den også massiv og kan anvendes i Svanemærkede projekter.

3D-mønstrene er formpressede og giver en anderledes dybdevirkning for øjet, end man er vant til at se ved for eksempel sporfræsing. Overfladen på tredimensionelle døre er glat og hård, så trods mønstrets overflade, rengøres døren nemt med en tør eller våd klud.

FORMER OG FARVER VINDER FREM

Charisma-serien er en del af en større tendens inden for boligindretning, som bryder med glatte, rene linjer og introducerer nye former og stærkere, mere eksotisk design. 3D-effekten appellerer til bl.a. arkitekter og andre first-movers, som altid er på udkig efter nye trends og nytænkende produkter. Det går formentlig ikke lang tid før disse effektfulde og utraditionelle designtrends får større indpas i mainstream interiørdesign. Gennem de senere år er efterspørgslen efter anderledes mønstre, utraditionelle farver eller andre design, som giver stopeffekt stadigt stigende. Charisma-dørene findes i valgfri farve, således at du kan finde det perfekte match med dit interiør. Er du ude efter at friske et rum op ved at skabe et blikfang i rummet, vil en dør med tredimensionelt design give dig netop det.

“Tredimensionelt mønster skiller sig ud fra de glatte overflader og baner vejen for langt flere muligheder for individuelle og utraditionelle udtryk.”