Flex+karmen er en komplet karmløsning, der gør montering simpel med et proffesionelt resultat. En justerbar gerigt gør det muligt nemt at montere karmen, selvom væggen er beskadiget eller ujævn.

Tidsbesparende 

Ved større nybyggerier kan man opnå en tidsbesparelse på ca. 25 minutter pr. dørsæt ved hjælp af Flex+karmen sammenlignet med traditionelle karm- og gerigtløsninger.

Omkostningsbesparelse 

Ved renovering bliver forskellen endnu tydeligere. Ud over den rene tidsbesparelse skjuler gerigtløsningen også ujævnheder og skader, der kan opstå, når den gamle karm rives ned. Dette i kombination med gerigterne er leveres med færdig gering og samlet uden synlige søm, betyder ofte, at der ikke kræves nogen efterbehandlingsarbejde som maling eller maling 

Lydisolerende

Flex+karmen har også integrerede, fabriksmonterede tætningslister for at reducere lydindtrængning. Det giver også en eksklusiv fornemmelse i form af en afdæmpende effekt, når døren lukkes. Sammen skaber dette en elegant karmløsning med god støjreduktion.

Flex fodlister

Dette er fodlister med samme profil som Flex+Karmen. Det sømfrie design forhindrer betyder at du slipper for at eftermale. De medfølgende clips monteres på væggen, så fodlisten let kan hægtes af og på. En smart ledningsfals gør at grimme ledninger kan skjules bag listen.