Main Media

Støjreducerende døre

Design Lyd Smart

De fleste ønsker at der er fred og ro indenfor husets vægge. Alligevel er det ofte højt stressniveau og reduceret søvnkvalitet der kendetegner manges hverdag. At vælge støjreducerende døre og karme kan gøre en stor forskel i hverdagen.

Ifølge National Institute of Public Health, kan støj påvirke negativt på trivsel, præstation, søvn, kommunikation og socialt liv, samt bidrage til stressrelaterede sygdomme. 

Lydisolering døre

Det kan vise sig at være pengene værd, at satse på en massiv dør, i stedet for en såkaldt let dør, hvor lyden trænger væsentlig mere igennem. Massive indvendige døre har en støjreducerende effekt, og er et klogt valg ved rum hvor støjniveauet kan være højt, som eksempelvis børne- og teenageværelser, badeværelse og stue. Deruduver har de massive døre en bedre overfladefinish, der udover at være mere rengøringsvenlig også bidrager til et højere kvalitetsindtryk.

“Har du svært ved at holde fokus? Vi kan hjælpe dig. Swedoor's indvendige døre fra ADVANCE-LINE serien har en kerne, som reducerer støjen i hjemmet. Swedoor. Take Notice.”

Karm med integreret tætningsliste

Indvendige døre fra Swedoor's ADVANCE-LINE serie har en kerne som giver en støjreducerende effekt. Kombinerer du disse døre med +Karm eller Flex+Karm reducerer du støjgennemtrængningen yderligere, da karmene leveres med integreret tætningsliste, som øger den eksklusive fornemmelse og dæmper lyden.

Udover dette er disse karme knastfrie og har forbedret overfladefinish, sammenlignet med standardkarme. Hvis du kombinerer en massiv indvendig dør, eksempelvis ADVANCE-LINE Stable med en +karm, opnår du en lydreduktion på ca Rw 23–26 dB.

SmartClose - slut med indvendige døre der smækker og klaprer

Med vores SmartClose funktion er det også slut med indvendige døre der smækker og klaprer. I dag tager alle det for givet, at køkkenlåger bliver leveret med "dæmpefunktion". Og på et toilet af nyere dato forventer vi ligeledes, at toiletbrættet ikke klapper hårdt mod kummen. At indvendige døre naturligvis skulle have samme funktion, har dog hidtil ikke været en selvfølge. Med vores nye SmartClose har vi udviklet en teknik, der også giver denne luksuriøse følelse til indvendige døre. SmartClose er baseret på en teknologi der med diskrete beslag i karm og dørblad, automatisk lukker døren stille og roligt. Funktionen træder først i kraft når du lukker døren. Du kan med andre ord også lade døren stå åben (i modsætning til traditionelle dørpumper).

Støjreducernde døre: