Main Media

Indret køkkenalrummet med skydedøre

Design Lys Smart

Danskerne bruger i stigende grad køkkenet som samlingspunkt for familien, og køkkenalrum er populære som aldrig før. Med skydedøre er det muligt at lukke af til køkkenet efter behov og samtidig bevare rummets attraktive funktioner.

Tidligere var køkkenet forbeholdt madlavning og kogekunst, men sådan er det ikke længere. Køkkenalrummet hitter blandt danskerne, der i stigende grad bruger det åbne rum som samlingssted for hele familien. Men der kan imidlertid opstå situationer, hvor det kan være fordelagtigt at kunne lukke af til køkkenet, og her kan en skydedør være en ideel løsning, lyder det fra landets førende dørproducent:
 

“Skydedøre er en attraktiv løsning i det klassiske køkkenalrum”

- Skydedøre er en attraktiv løsning i det klassiske køkkenalrum. Vi oplever især, at løsningen tiltrækker danskere, som har behov for indimellem at gemme opvasken væk eller skærme resten af hjemmet for røg og os fra madlavningen, siger Tenna Knak, der er europæisk marketingdirektør hos Swedoor.

Med skydedøre i køkkenalrummet kan man således få glæde af afskærmningsmuligheden uden at skulle gå på kompromis med rummets attraktive funktioner. Men det er afgørende at overveje skydedørens design, hvis man fortsat vil opnå følelsen af et åbent hjem, selv når døren er lukket.

- Et populært valg er en integreret løsning, hvor døren forsvinder let og elegant ind i væggen. Dertil vælger mange en skydedør med store glaspartier af klart glas, som sikrer, at køkkenalrummet fortsat virker åbent og lyst, når døren er lukket. Er man ikke interesseret i frit udsyn til køkkenet, er det også muligt at vælge en matteret glastype såsom cotswold glas eller en klassisk, massiv trædør, slutter Tenna Knak.