Main Media

Ekstra krydderi til dit køkken

Design Smart

Køkkenet er ofte det vigtigste mødested i huset - et sted, hvor du deler gode måltider og samtaler. Vi tager køkkenet alvorligt og har derfor døre, der binder rummet sammen med resten af huset på en spændende og sjov måde. Vi har farverige døre og døre, som du kan spejle dig i, skrive på eller se gennem.

HVILKEN DØR SKAL MAN VÆLGE TIL KØKKENET?

I køkkenet kan du nemt vælge en anden dør end de andre værelser i huset. Her kan valg som mere lys og en dør, der kan bruges til mere end at blot lukke, være vigtige.

DØRFARVE OG DESIGN KAN FORANDRE HELE RUMMET - OGSÅ KØKKENET!

Vi har døre, der matcher din stil - det være sig minimalistisk og moderne eller mere traditionel og klassisk. Vælg en farve, der afspejler din personlighed og det humør, du vil skabe i køkkenet. Se vores lille farveguide for inspiration.

KØKKEDØREN KAN HAVE MANGE FUNKTIONER

I vores dørserie Unique kan du vælge mellem nye, moderne overflader og innovative løsninger som tavle, tavle, spejl og glas - valget er dit. Alle design tilbydes også som skydedøre.

Ønsker du at få lys i køkkenet?

Hvis du for eksempel ønsker adgang uden at have døren åben, så madosen ikke slipper ud i resten af huset, er en glasdør ideelt. Derefter får du samtidigt også lys ind i køkkenet.

I vores serie Compact, Craft, Unique og Stable tilbyder vi forskellige varianter af glasdøre til køkkenet. Du kan vælge mellem forskellige glasoverflader, størrelser og struktur på glasset. Vi kan tilbyde facetslebet, frostet, gotisk og klart glas. Det kan være både praktisk og rart at se, hvad der sker i de andre rum! Se her for inspiration.