Main Media

Hjemmekontor med skydedøre

Design Lyd Lys Smart

De fleste danskere har i den seneste tid brugt mere tid i hjemmet og skal få en ny hverdag til at gå op med arbejde og familie inden for husets rammer. For at få ro til fordybning på hjemmekontoret har Tenna Knak installeret en smart og elegant skydedørsløsning, der ikke optager unødig plads i stuen.

Før og efter: Indret hjemmekontoret med smarte skydedøre

Den seneste tid har stillet store krav til mange danskere, som skal få en ny hverdag til at hænge sammen med arbejde, huslige pligter og børn, der skal hjemmeskoles – og det kan være en udfordrende opgave. Der kan derfor være behov for at tænke i nye, kreative baner for at bevare produktiviteten og få mest muligt ud af hverdagen.

Tenna Knak, som er europæisk marketingdirektør hos Swedoor, har i den seneste tid arbejdet hjemmefra på sit kontor i køkken-alrummet, hvilket har gjort det svært at adskille arbejdet fra familielivet og dagligdagens opgaver.

Derfor har Tenna Knak valgt at installere en smart løsning med Unique-skydedøre, som giver mulighed for at afskærme kontoret fra resten af rummet, når der er behov for ekstra koncentration og fordybelse.

For at bevare fornemmelsen af et åbent rum har Tenna Knak valgt en skydedørsløsning med glas, der sikrer en naturlig sammenhæng til resten af stuen, og som samtidig bidrager med et elegant og stilrent udtryk i rummet. Derudover er matte, sorte beslag og udtræksring med til at give døren et ekstra pift. Se hele processen i Tenna Knaks hjem her