Main Media

Skydedøre - den indlysende løsning

Design Smart

Den moderne livsstil har medført, at vores hjem fyldes til randen. Uanset om det gælder træningsmaskiner, bogreoler eller sågar en familieforøgelse, synes det mere og mere besværligt at finde plads til det hele.

PLADS - UNDGÅ UNØDIGT SPILD

En del af dette problem kan være den plads, som optages af de traditionelle døre. En overkommelig løsning er dog ganske enkelt at installere skydedøre i dit hjem. Dette giver dig plads, du aldrig vidste, du havde - især der hvor pladsen er begrænset som ved skabe og tilstødende værelser.

INDRETNING - GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS

Uanset hvilken indretning, du har valgt til dit hjem, er det ikke altid lige nemt at få tingene placeret helt rigtigt. Og for de fleste af os, gælder det især møblementet.

Men det er ikke altid nødvendigt at gå på kompromis - så hvorfor bryde din hjerne for at finde løsninger med pladskrævende døre? Ved at installere skydedøre i dit hjem skal du aldrig bekymre dig om at skulle medregne plads i indretningen til åbning og lukning af dørene. Så nu kan du blot koncentrere dig om, hvor du skal placere din nye lampe i stedet.

“Kniber det med pladsen derhjemme? Med en skydedør får du en smart og flot løsning, så alle kvadratmeter i dit hjem bliver udnyttet optimalt. Swedoor. Take Notice.”

VÆGGE - LAD VÆR' AT NØJES

Traditionelt set tænker vi på vægge som urokkelige - men ordet væg kan være vildledende. Ved at installere "skydevægge" kan du virkelig ændre pladsen i dit hjem. Døren forsvinder ganske enkelt ind i væggen, når den åbnes. En oplagt måde at opdele et større rum i to mindre.

Er dine mure massive af urokkelige sten, er der stadig masser af muligheder. Så monteres skydedørene blot uden på muren og skal have lidt vægplads at bevæge sig på.

Men bedst af alt kan alle Swedoor's dørdesigns leveres som skydedøre - så du har alle muligheder åbne helt uden begrænsninger.