Main Media

Malede døre - slip farverne løs

Design

Hvor mange farver, vil du mene, findes - tre? Eller måske totusind? Det rigtige svar er lige præcis så mange, som du kan forestille dig.

VARIATION - FÅ ATMOSFÆREN FREM

Der er ingen grænser for hvor meget liv, du kan bringe ind i dit hjem ved at være kreativ med farvemulighederne til dine døre

Uanset om du drømmer om et miks af forskellige farver fra det ene rum til det andet, eller i stedet en enkelt gennemgående farve i hele hjemmet, så er der intet, der udtrykker din personlighed som de farvetoner og nuancer, du vælger i din indretning. 

Stable-Effect-H500-yellow-scenery

FARVETONER - SKAB DEN RETTE STEMNING

Toner bestemmer hvem vi er - vores humør, vores følelser og de karakteristika, som gør hver enkelt af os unikke. Og dette gælder også rummet, hvor vi lever vores liv.

Måske en klar elegant hvid, der er forholdsvis neutral. Eller en dæmpet grøn til udestuen, som harmonerer med naturens farver. Eller måske en varm, fyldig bordeaux.

Ved at vælge de rette farvetoner til dørene, på samme måde som med væggene, tæpperne og gardinerne, kan du skabe den rette stemning for netop dit hjem og din livsstil. Og som alle ved, er harmoni i omgivelserne også med til at opnå den indre harmoni.