Main Media

Enkelt- eller dobbeltdøre – en overvejelse værd

Design Lys

En dør er nok den mest gennemgående måde til at skabe en effektfuld virkning i indretningen af dit hjem. 

Enkeltdøre - vær alsidig

Renovering, nybyggeri, traditionel eller moderne; uanset dit projekt eller personlighed, betyder det faktum, at enkeltdøre er standard på ingen måde, at din stil også skal være standard.

Fra designs som fyldingsdøre og glatte døre, til udsmykning med udfræsninger og glas, over til funktionalitet såsom lyddæmpning og brandsikring, er det blot at springe ud i planlægningen af, hvad passer dit hjem bedst.

Som prikken over i'et har du et væld af overflader at vælge imellem, såsom den naturlige træstruktur, maling i flotte farver, integreret spejl eller whiteboard og andre spændende løsninger, som kan hjælpe dig med at skabe en helt unik stil i dit hjem. 

Dobbeltdøre - åben op for mulighederne

Når du kigger rundt i dit hjem, bliver du så ramt af tanken om at give det et frisk pust? Eller måske er du i gang med at bygge et nyt hjem, og spekulerer over den bedste løsning til at gøre brug af pladsen?

Uanset hvad, er dobbeltdøre en fantastisk måde til at åbne rummet op og samtidig tilføje et elegant præg. Først og fremmest er dobbeltdøre et smukt og iøjnefaldende valg, som løfter indretningen til et helt andet niveau, hver gang du træder ind i et rum gennem en dobbeltdør.

Men ikke kun det, dobbeltdøre giver også indtrykket af et større hjem. Udover at skabe illusionen om større rum og plads lader dobbeltdøre dig også være alsidig ved at give dig muligheden for at åbne væggene mellem rummene, som dermed slås sammen og giver dig mere plads, lys og luft, når du behøver det.

En halv dør - en hel løsning

Hvad kan man bruge en halv dør til? Ikke ret meget, hvis det er højden, der er halveret. Men i bredden er det en helt anden sag. Det kaldes et smalt sideparti og kan tilpasses i den bredde, der giver dig mulighed for en større åbning end ved enkeltdøre, hvis der ikke er plads til dobbeltdøre. Og med glasmulighederne in mente er det bare at sætte fantasien i gang.