Main Media

Yderdøre med glas

Lys

Hvis du overvejer at skulle have nye yderdøre i dit hjem, men stadig ikke helt har fundet det perfekte match til din indretning, bør du have in mente, at døre med glas kan gøre noget ekstra for designet.

Yderdøre med glas fås i næsten ubegrænsede variationer og designs, som giver dig mulighed for at tilføje et individuelt præg til dit hjem fra inderst til yderst, give dine gæster en flot modtagelse og samtidig lukke lidt ekstra lys ind.

En varm velkomst

Uanset om du står over for en renovering af dit hjem eller er i gang med at slå dig ned for første gang, udgør din hoveddør forbindelsen med omverdenen.

Ved at vælge en yderdør med glas kan du gøre denne forbindelse mere åben og lade dine gæster føle sig velkommen i dit hjem allerede inden de er trådt indenfor.

Et personligt touch

Yderdøre fås i et væld af størrelser og stilarter - og hvis du er ude efter at give dit hjem et mere personligt touch, giver yderdøre med glas dig endnu flere muligheder.

Ligegyldigt hvilken stil, du går efter, om du er mere til det moderne eller det traditionelle, eller hvilke øvrige krav, du måtte stille til din yderdør, er der masser af muligheder for at kombinere dem med glas; yderdøre med glas fås også med træ/alukarm, alle vores yderdøre er CE-mærkede, og hvis du vil forstærke lysindfaldet, kan du vælge en løsning med sideparti og/eller overparti.

“Brug for en lys idé? Vælg en dør fra Swedoor. Vi har yderdøre med glas i mange elegante varianter og designs, som kan lysne ethvert hjem op. Swedoor. Take Notice.”

Lyst og rummeligt

Der er mange måder, hvorpå du kan få det optimale ud af din frie plads, men et fåtal er så effektive som at oplyse mørkere områder ved at lukke ekstra dagslys ind.

Din entré er det første rum, du ser, når du kommer hjem og det sidste, når du tager af sted. Giv dig selv en bedre velkomst og afsked ved at kombinere illusionen om ekstra plads med større lysindfald, og med glasalternativerne cotswold, frosted og lamineret kan du tilmed værne om privatlivet uden at give afkald på lyset.