Main Media

Børneværelser - luk fantasien ind

Design Smart

Indretning af dit barns værelse kan være en vanskelig opgave, når du skal finde ud af alt lige fra lampeskærme, til opbevaring af legetøj, farvekridt, tryllestave og cowboyhatte. Men mange glemmer ofte overvejelserne omkring det første, du ser, inden du træder ind på et børneværelse: Døren. Så hvilke muligheder har du?

DESIGN - START EVENTYRET

Et børneværelse er porten til en verden af nysgerrighed, og der er ingen grænser for, hvordan din indretning kan afspejle dette. En dør med et engagerende design kan inspirere dit barn fra det første øjeblik, hvor de træder (eller kravler) ind på værelset - uanset om det er en rumraket eller blot en klar farve, så er det en strålende idé at bruge døren som tillæg til det overordnede tema.

OVERFLADER - INGEN BEKYMRINGER

Børn er nu engang børn. Når først kreativiteten bider sig fast, kan man ikke spå om, hvad de har tænkt sig, eller hvordan værelset vil se ud bagefter. Men du har nok en idé om, hvor lang tid det vil tage at rydde op. Med rengøringsvenlige overflader på dørene til børneværelserne er der dog ingen grund til bekymring, uanset hvordan kreativiteten kommer til udtryk og hvor snavsede de små hænder må være.

IDÉER - SLIP KREATIVITETEN FRI

Hvis dit barn anser hjemmets overflader som frit spil, hvorfor så ikke være lidt opfindsom? En dør til børneværelset kan nemt forvandles til et blankt lærred klar til kreativitetens udfoldelse - som tavle, whiteboard, eller et spejl. Ved at integrere rummet til dit barns leg kan du forvandle en dør til timevis af sjov og underholdning.

TEENAGERE - FØLG MED UDVIKLINGEN

Når børneværelset bliver til et ungdomsværelse, og teenagerens interesser er nogle helt helt andre end legetøj, afspejles det naturligvis i indretning, møblement og udsmykning. Hvorfor skulle døren ikke følge med denne udvikling og tilpasse sig de nye behov?  Måske er det mere relevant, at dørens fylding er et spejl, så pladsen på døren ikke blot er passiv. Måske er det en lyddæmpende effekt, der skal til - mest for hjemmets øvrige beboere.