Main Media

Design din egen dør med personlighed!

Design Smart

I Danmark bliver det stadigt mere almindeligt at anvende dørene i huset til at fremhæve boligens personlighed og stil. Med den populære dørserie Unique har du mulighed for at designe din dør med moderne overflader og innovative løsninger som tavler, whiteboards, og spejle.

Unique-med-speil-bad

“Byg din egen dør med personlighed er mantraet, og vi har kun set begyndelsen”

Kirsten Haarbo | Product Manager interior doors

Tidligere var det ret naturligt at vælge glatte, hvide indvendige døre. Farven på døren var ikke noget der blev stillet spørgsmålstegn ved, heller ikke om døren kunne bruges til andet end blot at fungere som en rumdeler. Dette er ikke længere tilfældet: Nye undersøgelser af moderne boligindretning viser, at flere og flere mennesker vil bruge døren som et aktivt element i indretningen::

I de seneste år har vi set en klar tendens til, at folk ønsker individuelle løsninger og døre, som viser deres personlighed. Mange forbrugere ønsker at vælge overflade og trætype, farve, glasfelt og greb mere, og vi stræber nu efter at være innovative og skabe plads til individuelle valg og løsninger. I praksis er der nu en række forskellige døre at vælge imellem i vores populære Unique-serie ", siger Kirsten Haarbo, siger Kirsten Haarbo, produktchefs indvendige døre.

Unique-serien er netop blevet udvidet med nye overflader og muligheder. Sort og hvidpigmenteret eg er de nye trendfarver og rammer, og karme og gerigter kan nu leveres i samme finérflade som døren. De nye karme er udstyret med dæmpelister, der begrænser lydgennemstrømning og giver en meget mere behagelig lyd, når døren åbnes og lukkes. Alle døre kan leveres med spejl, whiteboard eller tavle og selvfølgelig som både enkelt dør, dobbelt dør og skydedør. Mulighederne er uendelige:

"Byg din egen dør med personlighed er mantraet, og vi har kun set begyndelsen", påpeger Kirsten Haarbo, der forudser at valg af døre i huset vil være lige så vigtigt og prestigefyldt som valg af køkken, badeværelse og møbler: "Og det er Ikke kun på nye bygninger, du ønsker at vælge en selvdesignet dør. Også i ældre huse er det ofte nemt og ikke særlig dyrt at skifte døre og dermed vise at du følger tid og kan tilføje din egen personlige stil til hjemmet. "

Unique-01L-whiteboard-black-oak-scenery