Main Media

Hvilken dørtype er du?

Design

Har du tænkt over, hvordan dine dørvalg afspejler din personlighed? Et hurtigt kig ind i folks hjem kan ofte give et klart indtryk af boligens beboere. Mange vælger nemlig at personliggøre sin boligindretning, så boligen føles ekstra hjemlig. Det gælder også for valget af døre, som efterhånden fås i så mange forskellige varianter, at der findes en dør til enhver personlighedstype.

1. Den vovede

Den vovede type er ikke bleg for at tilføje farver eller skæve indslag i sin boligindretning. Det kan blandt andet være farverige vægge, unik kunst eller døre i specielle farver. Den vovede type er ikke bange for at skille sig ud fra mængden og har ikke et ønske om bo i et hjem, der ligner alle andres. Spontanitet, kreativitet og humor er nøgleordene.

Hos Swedoor kan du få specialfremstillet dine døre i lige præcis den farve, du ønsker - så slå dig bare løs. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

2. Den klassiske

Den mest solgte indvendige dør i Danmark er den klassiske, hvide dør. Den hvide dør hænger godt sammen med den minimalistiske stil, der længe har præget boligindretningen i Danmark, og den taler til den klassiske forbruger, som godt kan lide rene linjer og at døren ikke skiller sig for meget ud i forhold til resten af hjemmet. Less is more er kodeordet for den klassiske type med hang til nordisk indretning.

En hvid dør behøver dog ikke bare at være en hvid dør. Der findes mange muligheder for at tilvælge SmartClose-funktion, forskellige mønstre eller massive løsninger, så døren komplementerer resten af din boligindretning og din families behov bedst muligt.

3. Den moderne

Sort er det nye sort. Personer, med forkærlighed for boligindretning med lidt ekstra kant, vælger derfor ofte grå eller sorte døre, der giver hjemmet et moderne udtryk. Det gælder også tredimensionelle døre, der over de seneste år er blevet populære blandt danskere med hang til moderne indretning og tidløst design. Den moderne type efterlader intet til tilfældighederne og alt ved boligen er gennemtænkt ned til mindste detalje. Indretningen er ofte enkel kombineret med få ting, der skiller sig ud og giver rummet kant. Den røde tråd og sammenhæng mellem boligens rum er et must for den moderne forbruger.

4. Den praktiske

Børnefamilier og folk med hang til praktiske løsninger vælger ofte at integrere døre med flere formål i hjemmet. Den praktiske type overvejer altid funktionen ved en genstand eller et møbel inden køb, og multifunktionelle indretningselementer vækker derfor stor begejstring. Det kan for eksempel være tavledøre på børneværelset eller i køkkenet, en skydedør der elegant forsvinder ind i væggen eller en spejldør på teenageværelset, så badeværelset ikke altid er optaget. På den måde kan døren indgå som en aktiv genstand i boligen og besidde lige netop den funktion, der dækker din families behov.

Hvilken dørtype er du?