Main Media

Bæredygtige døre

Eco

Vi skal alle bidrage til et bedre miljø og en bæredygtig verden. Med dit valg af dør kan du også gøre en forskel.

“Kan døre være bæredygtige? Naturligvis! Alle døre fra Swedoor er lavet af sporbart træ med FSC® eller PEFC™ certificeringen, som stammer fra bæredygtigt skovbrug. Swedoor. Take Notice.”

Vores yderdøre i træ kan spores tilbage til sin oprindelse for at sikre et bæredygtigt skovbrug.

Certificerede produkter, certificeret produktion, bæredygtighed. Døre fra Swedoor kan spores tilbage til sin oprindelse.

Vi arbejder vi hele tiden på at blive endnu mere bæredygtige. Men det synes vi kun er naturligt for en virksomhed, der laver sine produkter ud af træ. Træ fortjener respekt. Og selvom det er en fuldt ud genanvendelig naturressource, er det stadig vigtigt at vælge de rigtige samarbejdspartnere. Vi vælger samarbejdspartnere, som deler vores ønske om en bæredygtig praksis, ligesom vi kun ønsker at arbejde med tømmer fra bæredygtig skovdrift og certificerede leverandører.

Bæredygtigt tømmer

Vi har en politik vedrørende indkøb af bæredygtigt tømmer, der kan genskabes, og vi er meget stolte over at have modtaget FSC® (Forest Stewardship Council®) og PEFC™ multi-site chain of custody-certificering. FSC ønsker at fremme ansvarlig skovforvaltning.

Læs mere om bæredygtighed