Main Media

Dørløsninger til parkering

Brand Parkering

Swedoor har mange års erfaring med robuste og sikre dørløsninger til parkeringshuse. Holdbarhed og styrke kombineret med brand og lydkrav får stadig en mere fremtrædende rolle, når der skal vælges døre til professionelt brug som fx i parkeringshuse. Derfor har vi introduceret en ståldørserie i et elegant design, som opfylder en lang række brand-, lyd- og funktionskrav.

Vi har blandt andet leveret 16 ståldøre til parkeringshuset ”Patienternes P-Hus” ved Vejle Sygehus, hvor der er taget særligt højde for robusthed, brand og sikkerhed, mens dørene stadig har et flot og elegant design, som passer i et moderne byggeri.

Robust og slidstærk

Man kan med fordel vælge at integrere døre i ekstra holdbare materialer i planlægningen af byggeriet, hvis dørene skal holde i mange år. I parkeringskældre bliver dørene ofte udsatte for hårdere behandling end i andre bygninger, og det er derfor oplagt at vælge ståldøre i p-huse. 

Vores ståldørserie udmærker sig ved sin stærke konstruktion, der både har en kerne af effektivt brandhæmmende isolering og samtidig bidrager til en markant lyddæmpende effekt. Således er ståldøren testet og certificeret efter europæisk standard og klassificeres som EI₂30 og EI₂60. Dørene tilbydes også med røgtæthedsklassifikationerne Sa og Sm (S200), som kan forhindre både gennemtrængningen af kold og middelvarm røg.

Vi tilbyder ståldøre efter gældende standarder, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Der tilbydes blandt andet rustfrit bundstykke, pulverlakering i henhold til korrosionsklasse C2m og galvaniseret stål som standard. Alt dette for at minimere bekymringerne og for at sikre et optimalt produkt uden øvrige omkostninger.  

Branddøre til p-huse

Brandisolerende døre vælges ofte i parkeringshuse. Vores branddøre er blevet testet grundigt og godkendt i henhold til den gældende lovgivning. Dørene leveres desuden DS-certificerede.

Branddørene tilbydes udover disse klasser også med brandklassificering F30 og F60. For ståldøre indeholder Swedoors brandcertifikater brandklasserne EI230, EI260 og helt op til EI2120 (120 minutters isoleret brandmodstand).

Røgtætte døre

Den rette dør kan forhindre giftige gasser fra at sprede sig via gange, trapper og andre flugtveje. Når det brænder, kan en røgtæt dør være altafgørende, og vores dørløsninger tilbydes med enten Sa eller S200 røgklassifikation (henholdsvis kold og varm røg). 

Overflader

Vi kan levere døre og karme i de fleste farver på NCS- og RAL-skalaen og har et stort udvalg af standardlaminater og finér, således at dørene i p-huset kan fås i den ønskede farve. 

BIM-objekter

Objekterne er tilgængelige direkte i REVIT og ArchiCAD via appen fra BIMobject. De kan også hentes ned via swedoor.dk/bim eller portalen bimobject.com.

Inspiration

Se vores cases

Leder du efter inspiration? Tag et kig på vores referenceprojekter og se, hvordan Swedoor har løsninger til forskellige miljøer

Se cases