Main Media

Yderdøre før og efter - markant løft til facaden

Design Smart

En ny facadedør kan betyde utroligt meget for det første indtryk man umiddelbart får, når man besøger huset, og sammenlignet med andre investeringer kan man her, med relativt simple midler, opnå en iøjnefaldende forbedring af sin bolig.

Har du behov for en ny hoveddør fordi den gamle er slidt, eller ønsker du simpelthen at give din facade et make-over, så er det er ofte en god ide, at tænke lidt ud af boxen og ikke bare vælge det første "ugens tilbud" du falder over. Ved at lege lidt med farver og stilarter kan du opnå et personligt udtryk. Udover de designmæssige forbedringer vil du typisk få, både en energi- og sikkerhedsmæssig forbedring, når du udskifter en ældre yderdør.

I efteråret 2013 deltog en række husejere i en konkurrence fra Swedoor, hvor man kunne vinde en ny Character yderdør til sit hus. Der blev udvalgt tre vindere. Argumenterne og behovene var forskellige, men fælles for de 3 vindere var, at de alle trængte til en ny dør. Familierne har selv valgt deres bud på en ny Character facadedør, og som man kan se på billederne herover har de nye døre, på hver sin måde, givet facaderne et markant løft.

Alle familerne har valgt en dør med diskret lysindfald via frosted glas, de har fravalgt den standard-hvide farve, og istedet fundet nuancer som matcher huset og omgivelserne, samt afspejler ejernes personlige stil.

Hvilken dør passer til din facade? - Test vores Designværktøj