Main Media

Sikkerhedsdør - beskyt det mest dyrebare, du har

Design Sikkerhed

Med en sikkerhedsdør beskytter dit mest dyrebare. Visheden om, at familien er sikker, er afgørende for, at vi kan slappe af og kalde et hus for et hjem. Med sikre udvendige døre ved du, at du har gjort dit bedste for at beskytte det mest dyrebare, du har - hjem og familie.

Når du er hjemme, skal du være i stand til at føle dig sikker på, at hoveddøren holder ubudne gæster ude, og når du er væk, skal den opbevare dine ejendele i sikker forvaring. Ofte betyder sikkerhedsyderdøre en kraftig, upersonlig ståldør med begrænsede designmuligheder. Den unikke ved Swedoor sikkerhedsdøre er, at du kan vælge næsten ethvert design på facadedøren og stadig få dem i sikkerhedsklasse RC3. For dig betyder det unikke og smukke yderdøre - mens indbrudstyven får en meget hård kamp.

Hvad betyder det at en yderdør er sikkerhedsklassificeret?

Alle vores udvendige døre har sikkerhedslåse og bagkantsikringer for bedre beskyttelse mod indbrud. Vores sikkerhedsyderdøre kan klare endnu mere og imødekommr også de meget hårde krav i RC3 indbrudsklasse (EN 1627). En indbrudsklassificering betyder, at døren og karmen består en simuleret indbrudstest baseret på bestemte forudsætningerr. RC3-kravet skal svare til en normal indbrudstest i i alt 20 minutter, hvoraf 5 minutter kan bruges til aktiv bearbejdning, inklusive skruetrækker og koben. Den resterende tid antages at svare til tid til hvile, skifte værktøj og planlægning for at være i stand til at udføre indbrudsforsøget uden at vække unødvendig opmærksomhed.

Se her Danmarks stærkeste lave indbrudsforsøg

Kvalitet i første række

Med patenteret karmmontering og dørkonstruktion ud over et stort udvalg af design er Swedoor fi første række når det kommer til at sikre udvendige døre. Sikkerhedsyderdøre har specielt forstærket dørkarm, hængsler og låse samt tyverisikkert glas (i døre med glasåbning). De har også god varmeisolering, der sparer energi. Dørene har også brandhæmmende og lydreducerende egenskaber. Swedoors sikkerhedsdøre har 10-års garanti for formstabilitet og fås som standard i hvid - eller kan specielt bestilles i næsten alle NCS S-farver.

En sikkerhedsdør, der er smuk at se på

En sikkerhedsdør har traditionelt set været ganske upersonlig i udseendet. Swedoor sikkerhedsdøre, der er klassificeret i henhold til EN 1627 RC3, giver dig muligheden for at tilføje et personligt touch på døren. Valgmulighederne er mange, da sikkerhedsklassificeringen tilbydes i de fleste modeller i ADVANCE-LINE- serierne; Character, Function og Classic (alle døre uden glas og flere modeller med glas). 

Sikkerhedsdør som terrassedør

Indbrudstyve arbejder naturligvis helst uforstyrret og satser derfor ofte på at komme ind i huset via terrassedøren, hvilket typisk er en simplere konstruktion end fordøren. Nu kan du også bedre sikre huset mod indbrud ved at opgradere din terassedør. I det brede sortiment finder du alternativer, der passer til terrassedøre og alligevel opfylder kravene til sikkerhedsdøre takket være hærdet og lamineret sikkerhedsglas. Sikkerhedsklassificerede alternativer til terrassedøre er for eksempel Como, Aral og Caspian, der tilbydes både med og uden sprosser.