Main Media

Sådan skaber du en flot indgang

Design Lys

Entréen danner overgangen mellem inde og ude, mellem lys og mørke. Med udgangspunkt i døren kan du skabe forskellige indgangspartier med sidepartier og ovenlys.

Indgangspartiet er det første, der byder dig velkommen og som dine gæster møder, når de besøger dig. Det gælder om at skabe helhed med nøje udvalgte detaljer, der fremhæver den stil og det udtryk, du ønsker hjemme hos dig. Leg med elementer fra de forskellige årstider for at skabe den helt rette stemning med lygter, sæsonens planter og måske en krans på døren ved juletid?

Vil du have lyset til at strømme ind i indgangen uden direkte udsyn, kan du vælge ovenlys, og vil du se, hvem du får besøg af, kan du vælge sideparti. Vælger du sideparti på begge sider af døren, skaber du en harmonisk symmetri, og ønsker du en virkelig storslået indgang, kan du kombinere sidepartiet med et ovenlys.

For dig som værner om dit privatliv, findes der naturligvis forskellige muligheder med glas, som man ikke kan se igennem. Her kan du se forskellige sidepartier og ovenlys. Du kan vælge i mellem klart glas, frostet (giver et mat og uigennemsigtigt udtryk) eller cotsworld (glas med struktur, som man ikke kan se igennem).

Både sidepartierne og ovenlys fås selvfølgelig i samme farve som døren, sådan at helheden bliver helt perfekt.

DOBBELTDØRE GØR ENTRÉ

En dobbeltdør er en løsning, som giver din entré plads og en ekstra eksklusiv fornemmelse. Det at kunne åbne op for en stor, indbydende indgang for dine gæster ved større festlige lejligheder tilføjer en ekstra dimension. De fleste af vores yderdøre fås som dobbeltdøre, og kombinerer du dobbeltdørene med forskellige løsningerne som sidepartier og/eller ovenlys, skabes en indgang, der giver indgangspartiet et løft.

“Kombiner dine dobbeltdøre med forskellige løsninger som sidepartier og/eller ovenlys, der skaber en indgang, som løfter hele indgangspartiet. ”