Har du tænkt over, hvad din yderdør skal stå igennem hver dag?

Hoveddøre

Har du tænkt over, hvad din yderdør skal stå igennem hver dag?

Dørene i dit hus eller lejlighed får sjældent megen opmærksomhed. Har du tænkt over, hvad en gennemsnitlig hoveddør i Danmark skal kunne modstå hver dag? Den skal stå imod blæst, regn, slud, sne og kulde for at holde dig og din familie varme og trygge indenfor - og den skal faktisk også holde varmen ude, når sommersolen er på sit højeste. Yderdøren står der dag ud og dag ind og holder varmen inde, når ingen vil være ude.

Find din hoveddør

“Ville det ikke være forfærdeligt, hvis du skulle være en hoveddør i Danmark? Bare stå der og tage imod den iskolde vind, som går helt ind i knoglerne. For ikke at snakke om, at du også skal holde sneen og kulden ude. Og du skal fortsat stå stolt og tage imod det barske vintervejr og de varme sommerdage. Det er hårdt, ikke sandt? Den gode nyhed er, at jeg elsker at redde din dag. Hver dag, hele året, år efter år!”

KØBSGUIDE

ER DET PÅ TIDE AT UDSKIFTE DIN HOVEDDØR?

Hoveddøren byder dig varmt velkommen, hver gang du kommer hjem, og er afgørende for at holde dig og din familie varm og tryg inden døre. Den har også en vigtig æstetisk funktion og kan være med til at underbygge stilen i dit hjem. Hvis din hoveddør er gammel og slidt, kan du se vores købsguide, hvor du finder tips og tricks til, hvad du bør overveje, når du skal finde din næste hoveddør.

Se købsguide

 

 

DEN VIGTIGE HOVEDDØR

En hoveddør står ofte i huset i 20 til 30 år. Derfor er det vigtigt at vælge en dør, som passer til huset, din smag, dine behov og ikke mindst pengepungen. Der findes et stort udvalg af døre, som varierer i kvalitet, funktionalitet og design. 

 

 

FIND INSPIRATION I VORES NYESTE KATALOG!

Swedoor hoveddøre findes i fire forskellige serier - lær dem at kende her:

 • Character – moderne døre med unikke designs. Lækre detaljer som skjulte hængsler, listefrit glas og flotte mønstre på begge sider. Farven vælger du selvfølgelig selv.
 • Function - moderne funkisinspirerede døre i stilrent design. Dørene har glaslister uden samlinger og søm, og du kan kombinere de flotte designs med et væld af farver – enkelte med eg.
 • Classic – døre inspireret af den meget detaljerede arkitektur fra det forrige århundrede. Historisk udtryk kombineret med moderne konstruktion og glaslister helt uden samlinger og søm. Utallige farvemuligheder, som matcher dit hus.
 • Clever-line - gode udvendige døre i forskellige designs, både traditionelle og moderne. Disse døre fås i 6 farver.

HVAD ER VIGTIGST FOR DIG, NÅR DU SKAL VÆLGE HOVEDDØR?

Der er findes række muligheder for yderdørene, som tilfører døren de funktioner du har brug for, og som kan sætte prikken over i'et på designet: Vælg fx en dør med ekstra høj sikkerhed mod indbrudsforsøg, støjdæmpning og større lysindfad

 • ECO –  Langt størstedelen af yderdørene i vores ADVANCE-LINE serie er udstyret med funktionen ECO som standard. Vores yderdøre er klimavenlige døre, som er smukke at se på, men indeni gemmer der sig en miljøvenlig træfiber, som holder kulden ude med ekstra gode isoleringsegenskaber. Med en Swedoor yderdør gør du facaden attraktiv, sikrer et varmt og godt indeklima og tager samtidig et aktivt grønt valg for fremtiden.
 • SECURITY – Swedoors sikkerhedsdøre har klassificeringen RC3, hvilket betyder, at døren samt eventuelle glaspartier kan stå imod et indbrudsforsøg med koben i mindst 5 minutter. Du kan frit vælge farve, design samt glasfelter og samtidig få en dør, som holder familien tryg.
 • LIGHT – Luk lyset ind med ovenlys og sideparti som tillæg til de utallige muligheder, der findes af yderdøre med glas. Sikkerheden er selvfølgelig bevaret, så her kan du bruge det ekstra glas til at understrege en stil eller få mere lys ind i den mørke entré.  
 • Derudover er det muligt at vælge ekstra lyddæmpning (SOUND), FIRE for maksimal beskyttelse mod brand (og eventuel røg), og ikke mindst er det muligt med SMARTe valg som eksempelvis at glasfeltet i døren udgør husnummeret, dørbremse eller sparkeplade.

TIPS

SE, HVORDAN HOVEDDØREN SER UD HJEMME HOS DIG

Hent vores smarte app, og prøv dig frem med forskellige døre for at se, hvilken model der passer bedst til dit hus.

Her finder du appen

Vil du have hjælp?

Find en Swedoor Dørmand, som kan hjælpe med både bestilling og montering af din nye hoveddør.

Find en Swedoor Dørmand nær dig

 

 

Døren kan ændre førstehåndsindtrykket af dit hus

 • Brug en farvet dør til at understrege din personlighed eller stilen i dit hus. Du kan tilmed vælge to forskellige farver på døren – én på ydersiden og én på indersiden for eksempelvis at matche interiøret i entréen.
 • Ovenlys og sidelys som supplement til glasfeltet i døren giver ekstra lys i entreen og kan være med til at understrege stilen yderligere.
 • Der findes over 100 forskellige designs at vælge mellem. En klassisk dør giver et helt andet udtryk end en moderne dør, så her kan man finde lige præcis den dør, man ønsker.