Værd at vide om SWEDOORs kvalitetsikoner

Med vores små illustrative ikoner kan du hurtigt se, hvilken kvalitet og funktionelle egenskaber vores døre har. Det gør det nemt for dig at finde det, du er på udkig efter.

Swedoors døre er altid god kvalitet, men selvfølgelig er der forskel. Det kan godt være svært at se og forstå, hvis man kun fokuserer på, hvordan dørene ser ud, for det indre tæller også.

For at hjælpe dig har vi skabt et sæt af små illustrative ikoner, der fortæller om dørenes egenskaber. Når du ser vores udvalg af døre, vil der til hvert produkt være knyttet et eller flere ikoner. Således kan du hurtigt danne dig et billede af produktets kvalitet og egenskaber, og det bliver enkelt for dig at sammenligne produkternes kvalitet.

Kvalitetsikoner indvendige døre

DDK kvalitetsgaranti
Døre, som er DDK-mærkede, er fremstillet af materialer, som gennemgår en nøje kvalitetskontrol under hele produktionsforløbet.

Forbedret overfladebehandling
Disse døre udmærker sig ved en overflade i særlig høj kvalitet med flere lag lak, som gør døren utrolig glat og rengøringsvenlig

5 års garanti
Vi står inde for kvaliteten og giver dig 5 års garanti på produktet.

Støjreducerende
Døre med dette ikon har massivt indlæg, der medvirker til en markant støjreducerende effekt, der kan opleves som en halvering af støjen. Ideel til f.eks. børnefamilier.

Massiv konstruktion
Disse døre er massive hvilket medvirker til at give en øget kvalitetsfornemmelse og bedre stabilitet.

Kvalitetsikoner yderdøre

12 års garanti
Udover normal garanti yder vi 12 års garanti for dørens formstabilitet.

CE-mærkning
Overholder europæiske krav til CE mærkning.

U-værdi
Disse døre har en høj isoleringsevne, som er bedre end gældende krav
i Bygningsreglementet.

Støjreducerende
Dørens særlige konstruktion medvirker til en betydelig støjreducerende effekt.

Indbrudspræventiv dør
Disse døre er udstyrede med 3-punkts-lås og 4 indbruds-sikrede hængsler.

Hvilken dørløsning passer dig bedst? Med Swedoors tre produktlinjer kan alle få en kvalitetsdørløsning.

ÆGTE HÅNDVERK MØDER SMUKT DESIGN

SUPERIOR collection  er et unikt sortiment af eksklusive indvendige døre, som bygger på ren kærlighed til klassisk møbelhåndværk og kompromisløs kvalitet. Hver SUPERIOR dør er en helhedsløsning. Til hvert dørdesign har vi nøje udvalgt og designet et særligt sortiment af dørkarme, gerigter, hængsler, glasløsninger og håndtag, som stilistisk passer perfekt sammen og giver et harmonisk og gennemført designudtryk. Det giver dig valgfrihed, uden at du skal gå på kompromis med helhedsindtrykket. 

 

ADVANCE-LINE DØRE DER ÅBNER OP FOR FANTASIEN

ADVANCE-LINE er mulighedernes dørserie. Her byder vi på så mange kombinationer af design, farver, overflader, glas og materialer, at vi kan tilfredsstille den mest kræsne. Du kan skabe dit helt eget udtryk eller nyde glæden ved klassisk dørdesign. ADVANCE-LINE giver dig mulighederne.

clever-line DØRE, DER ER ÅBNE FOR FORNUFT

Clever-line  er en serie gode og gedigne døre, der kan klare hverdagens strabadser. Der er mange modeller og materialer at vælge imellem, så man kan finde en god dørløsning til de fleste boliger..