Main Media

Døre i træ - naturen flytter ind

Design

Enkle og minimalistiske døre har længe præget indretningen. Men nu vil flere mennesker tilføje personlighed og varme til hjemmet, og dette afspejles i udvælgelsen af døre i naturligt træ.

IKKE BARE HVID

I mange år har tendensen været hvide døre placeret i rum med hvide vægge, men nu ser vi, at flere og flere mennesker vælger malede døre eller trædøre som eg, hvidglaseret og sortbejdset eg og også valnød.

I modsætning til den minimalistiske indretning er døren nu blevet et interiørelement, der bryder med de ellers hvide vægge - og mere farve bruges også på væggene.

Mange mennesker husker sikkert trædørene fra 70'erne, og noget af dette, vi ser nu, er tilbage, men i en moderne, skandinavisk stil, der bringer varme og kontrast ind i interiøret.

Indvendige døre i eg

Egdøre er tidløse og kombineres let med andre egetræselementer, såsom gulve, trapper og køkkener. Du finder mange smukke egetræsdøre i serien Stable Nature og Unique. Egdøre fås i naturfarvet eg, hvidpigmenteret eg og sort eg.

LAD NATUREN FLYTTE IND

En trædør kan være i sit helt naturlige udtryk i egetræ eller valnød, eller vælg den farvede i sort eller hvidpigmenteret eg. Træets smukke og naturlige mønster vil skinne igennem og skabe liv på overfladen. Traditionelt har trædøre været forbundet med fyr, men i de senere år har vi set trædøre med moderne design komme ind i hjemmet. Dørene matches med køkkener og gulve, eller de kontrasterer med eksisterende minimalistiske hvide køkkener og vægge. Den kolde stil brydes ved at indsætte trædøre, og de tilføjer varme til rummet.

Se vores finerede døre Stable Nature og Unique

SKAB HELHED MED EN FINERET KARM

Med en fineret karm kan du komplementere dørens udtryk og stil. Karmen er lavet af massivt træ og fineret så det matcher perfekt til dørens overflade.