Main Media

Online dør-værktøj gør det lettere at vælge ny yderdør

Det kan være en stor udfordring at vælge den rigtige dør ud fra et varekatalog. En dansk undersøgelse viser derimod, at flere danske forbrugere i stigende grad søger løsninger på nettet, inden de køber. Udfordringen er velkendt i branchen, og derfor har Swedoor lanceret et online designværktøj, som på en let og tidsbesparende måde kan give slutbrugeren et realistisk billede af det endelige dørresultat.

Yderdøre har længe haft stor signalværdi hos vores nordiske naboer i Norge og Sverige, og nu bevæger denne trend sig også til Danmark. Danske boligejere er nemlig begyndt at få øjnene op for, at smarte yderdøre er et bevidst tilvalg, og netop derfor er det ikke helt lige meget, hvilken dør man vælger. En undersøgelse foretaget af FDIH viser faktisk, at antallet af danskere, der researcher online før de tager deres købsbeslutning er kraftigt stigende – og denne viden har inspireret SWEDOOR til deres nyeste lancering:
 
- For at gøre det lettere for boligejerne at finde den bedste dørløsning har vi udviklet et online dørdesign- værktøj på vores hjemmeside, som gør det nemt og bekvemt at teste de forskellige yderdørsmodeller og -farver og se, hvilke der passer bedst til de forskellige hustyper, siger Martin Jørgensen fra SWEDOOR, som har været projektansvarlig for udviklingen af designværktøjet, og han fortsætter:

- Den udvendige dør indtager tydeligvis en mere markant rolle i boligdesign end hidtil og er med til at signalere, hvem man er som person, og hvilke værdier man har.

Det visuelle værktøj er gjort meget brugervenligt og kræver ikke dørmål, inden man kan prøve det af. Det eneste, man skal gøre, er, at vælge hustype og dernæst klikke på de forskellige dørmodeller for at se, hvordan de tager sig ud på huset.

I Norge og Sverige hitter farvede yderdøre, og selv om danskerne er blevet mere modebevidste med valg af yderdøre, er det ikke alle, som tør begive sig ud i projekter med farvede yderdøre.

-  Ligesom man kan teste dørmodellerne på forskellige hustyper, kan man også lege med farverne. Det kan nemlig godt være grænseoverskridende at købe en orange dør, hvis yderdøren altid har været hvid. Her kan dørdesignerværktøjet igen være en hjælp, slutter Martin Jørgensen.

Det online designværktøj kan anvendes af professionelle såvel som private

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven