Main Media

Dørløsninger til plejehjem og ældreboliger

Brand Design Lyd Lys Sikkerhed Smart

Projekter inden for sundhedssektoren med omfattende dørløsninger kan stille krav, da de omfatter mange forskellige typer døre og forskellige kombinationer af funktionelle krav.

I sundhedscentre, klinikker, rehabiliteringsklinikker og plejehjem stilles der ofte specielle krav til dørløsningerne. Kravene kan variere fra den enkle dør til lejlighederne, skydedøre forberedt for liftgennemgang og til brand- og lydklassificerede dørløsninger, som opfylder krav om tilgængelighed og sikkerhed.

Som leverandør handler det om at være i stand til at levere dørløsninger, der forener kvalitet, funktionalitet og æstetik. Swedoor har stor erfaring med disse projekter og gennem et tæt samarbejde og støtte, sikrer vi, at du når dine mål. Vi guider dig i alt fra planlægning til implementering, idriftsættelse og vedligeholdelse. Vi stræber altid efter at være din mest pålidelige samarbejdspartner.

Inspiration

Se vores cases

Leder du efter inspiration? Tag et kig på vores referenceprojekter og se, hvordan Swedoor har løsninger til forskellige miljøer

Se cases