Main Media

Holdbare og elegante ståldøre bliver fortsat mere populære

Brand Design Sikkerhed

Ståldøre foretrækkes ofte til professionelt brug, hvor der blandt andet stilles store krav til sikkerhed og modstand over for slid. Men styrke og robusthed behøver ikke at gå ud over design og æstetik, og derfor vælger flere og flere Swedoors ståldøre til projekter, hvor holdbarhed og design gerne må gå hånd i hånd.

Ofte forbindes ståldøre med et tungt og industrielt design, men sådan behøver det ikke længere at være. Swedoor har lanceret en serie af ståldøre, som ikke alene er lavet i et slidstærkt og robust materiale, men også har et elegant og simpelt design, hvilket har resulteret i en stigende efterspørgsel på ståldøre i projektsammenhænge, hvor styrke og design gerne må gå hånd i hånd. 

Ditlev Jakobsen, som står bag tømrerfirmaet Jersie Totalbyg ApS, er en af dem, som har fået øjnene op for fordelene ved ståldøre. På sit værksted har han derfor valgt en af Swedoors populære ståldøre, og det var ikke helt tilfældigt, at valget faldt på netop denne model:

For mig var det vigtigt, at døren til mit værksted skulle være brand- og indbrudssikker, da den sidder mellem selve værkstedet og lageret, hvor der helst ikke skal komme ubudne gæster ind. Derudover ledte jeg efter en ståldør i et pænt og simpelt design, hvilket jeg fandt hos Swedoor - og faktisk ligner den til forveksling en helt almindelig hvid dør, forklarer Ditlev Jakobsen.

Lynlevering på få dage

Swedoors ståldøre udmærker sig blandt andet ved sin stærke konstruktion, der har en kerne af brandhæmmende isolering og samtidig bidrager til en markant lyddæmpende effekt. Ståldørene er testet og certificeret efter europæisk standard og klassificeres som EI230 og EI260. Dørene tilbydes også med røgtæthedsklassifikationerne Sa og Sm (S200), som kan forhindre gennemtrængning af både kold og middelvarm røg. 

Som følge af den stigende efterspørgsel på ståldøre er Swedoor lige nu lagerførende i modellen 4250, som er en ståldør i robust og flot design til både ind- og udvendig brug. Døren er blandt andet velegnet til offentlige miljøer som kældre, parkeringsgarager, industrimiljøer og andre områder, hvor dørenes levetid gerne må være lang.  

- Det var en kæmpe fordel, at døren var på lager og derfor kunne leveres med det samme. Alt i alt er jeg meget tilfreds med ståldøren, som komplementerer mit værksted rigtig fint og lever op til det, den skal, siger Ditlev Jakobsen. 

Læs mere om Swedoors ståldøre her.

Fakta om Swedoors ståldøre

  • Stærk og robust konstruktion.
  • Korrosionsklasse 3.
  • Neutralt og elegant design.
  • Uklassificerede og klassificerede løsninger iht. europæisk standard.
  • Det klassificerede sortiment omfatter EI230 og EI260 samt middelvarm og kold røg.
  • Støjreduktion fra Rw33dB til Rw40dB.
  • Karme leveres som standard med isolering samt montagebøsninger for hurtig montering og justering.
  • Mange forskellige muligheder for overflader, hardware og tilbehør.