Main Media

Lydklassificerede skydedøre

Design Lyd Lys

Lyd, lys, funktion og design. Nøgleord, der beskriver vores nye sortiment af lydklassificerede skydedøre. Et bredt koncept med store muligheder. En innovativ løsning på tilbagevendende udfordringer. Udviklet med det visuelle udtryk i fokus, funktionen som hjørnesten og holdbarhed som den indlysende forudsætning.  

LYD 

At tilbyde støjreducerende skydedøre er noget, der længe har givet ret store udfordringer. Vanskeligheden ligger i at fremstille et produkt, der reducerer støj tilfredsstillende uden at gå på kompromis med hverken funktion eller design. Med det som udgangspunkt har vi nu lanceret en række lydklassificerede skydedøre i lydklasse Rw 33 dB (R’w 30 dB). 

LYS

Konceptet inkluderer både døre med og uden glasåbning, men det er i glasdørene med tilhørende glassektioner, at dets storhed ligger. Muligheden for så meget lys som muligt på samme tid som lyden holdes ude. Med det, vi i dag ved om dagslysets betydning, er dette noget, der ikke kan overvurderes. I mange miljøer bidrager det også til en ønskelig følelse af åbenhed og fællesskab. 

FUNKTION

Som nævnt tidligere var vi tilbageholdende med at gå på kompromis med funktionen, da vi udviklede vores lydklassificerede skydedøre. Det betyder, at de leveres uden et bundstykke for optimal tilgængelighed, de er lette at åbne og lukke og glider ubesværet. Vores døre kræver derfor ikke en skinne i gulvet for at fungere, men vi bruger i stedet mekaniske tætningsbundstykker. Den store fordel ved en skydedør er dens evne til at spare på gulvpladsen. I et miljø, hvor det er vanskeligt at finde den overflade, der kræves til en svingdør, er skydedøren derfor et glimrende alternativ. Det kan være et lille mødelokale eller måske et badeværelse i et plejemiljø, hvor flere plejemodtagere deler et rum. 

DESIGN 

Endelig har vi haft et stærkt fokus på design, når vi har udviklet dette sortiment. Når du tegner vores lydreducerende skydedøre i dit projekt, har du meget store muligheder for at tilpasse dem til projektets specifikke forhold. Skydedørene fås som vægmonterede med eller uden sidelys. Og som en integreret del, der altid er i kombination med en fast sidedel. De døre, vi bruger, når du ønsker, at døren skal have en glasåbning, er helt uden glaslister, og det samme er glaspartierne. Du kan vælge mellem malet finish, finer og hårdttræ. Alt i alt giver dette dig en stilfuld løsning, som du kan kombinere på mange forskellige måder. 

MERE INFORMATION

Flere oplysninger om vores lydklassificerede skydedøre findes i vores tekniske brochure Mål & fakta

Læs mere