Main Media

Kom indenfor i Christine og Mikkels forvandlede 70’er villa

For seks år siden købte kæresteparret Christine Delmar og Mikkel Ibsen, kendt fra TV2-programmet Nybyggerne, en charmerende 70’er villa i Gl. Hasseris i Aalborg. Efter en omfattende totalrenovering, som parret selv har stået for, bærer huset i dag præg af en moderne og personlig stil, som afspejler sig i alt lige fra gulve og døre til møbler og brugskunst.

I 2017 deltog Christine Delmar og Mikkel Ibsen i TV2-programmet Nybyggerne, hvor de i bedste sendetid brillierede med kreative gør-det-selv projekter og unikke genbrugsfund. Desværre løb parret ikke med sejren, men deltagelsen gav dem blod på tanden til at kaste sig ud i endnu et renoveringseventyr. Derfor købte Christine og Mikkel senere samme år en charmerende gul 70’er villa i den eksklusive bydel Gl. Hasseris i Aalborg, der trængte til en kærlig opfriskning.

Der skulle dog gå to år, før parret kunne flytte ind og påbegynde det, der endte med at blive en totalrenovering, da huset viste sig at byde på flere skumle overraskelser. I dag er 70’er villaen færdigrenoveret fra top til tå, og Christine og Mikkel bor i huset sammen med sønnerne Sylvester på 4 år og Pilou på 1 år.

70’er villa med moderne twist

Egentlig var det ikke planen, at Christine og Mikkel skulle kaste sig ud i en totalrenovering, men projektet greb hurtigt om sig, da parret lærte huset at kende på godt og ondt. Parret har således selv stået for den gennemgribende renovering – alt lige fra ny, omfattende rumfordeling til nyt tag, nye gulve, køkken og meget mere.

- Nybyggerne kickstartede uden tvivl vores selvtillid og mod til at kaste os ud i et projekt som dette – også selvom det ikke var tanken fra starten, at hele huset skulle have en tur. Her på den anden side af renoveringen er vi dog glade for, at det endte sådan. Det har nemlig givet os mulighed for at sætte vores eget præg på alle detaljer, hvilket har været medvirkende til, at der er enormt meget hjerte i vores hjem, Christine Delmar.

Også husets døre er blevet udskiftet i samtlige rum og er med til at fuldende den moderne og herskabelige stil i det gule hus. Christine og Mikkel har valgt modellen Unique 01L fra Swedoor gennemgående i huset, da denne model opfyldte parrets ønsker om en moderne, detaljerig og på samme tid praktisk dørløsning.

- Dørene betyder meget mere for hjemmets udtryk, end man måske skulle tro. Det er ligesom en taske, sko eller accessoires til sit outfit – det kan ændre hele looket. Vi er gået efter indvendige døre, der er tidløse og moderne på samme tid samt med en unik detaljegrad. Derudover var det vigtigt for os også at tænke praktisk i form af at vælge døre med en massiv kerne, der har en lydreducerende effekt, forklarer Christine Delmar.

 

 

Huset med den grønne dør

Det er ikke bare husets indvendige døre, der er valgt med stor omhu for at være tro mod 70’er-villaens oprindelige stil. Også husets hoveddør ligger der ifølge Christine Delmar enormt mange tanker bag, da den ligeledes skulle tilføre det gule murstenshus det udtryk, parret ønskede for deres hjem.

- Efter utrolig mange overvejelser hos især mig endte vi med en helt fantastisk grøn dør fra Swedoor. Valget faldt på Swedoor, da det gav os mulighed for at vælge lige præcis den farve, vi ønskede. Det var nemlig vigtigt for mig at vælge den helt rette grønne nuance, der passer til lige præcis vores hus. Jeg kan virkelig godt lide tanken om, at vi bor i huset med den grønne dør – det er hyggeligt og hjemligt, forklarer Christine Delmar.

Christine og Mikkel har valgt hoveddøren Character Drop fra Swedoor, der med et flot og moderne design samt et dråbeformet glasparti får indgangspartiet til at skille sig ud. For at optimere lysindfaldet og åbne indgangspartiet yderligere har parret suppleret med et elegant sidelys.