Main Media

Kendt dansk influencer vælger SUPERIOR-døre til herskabslejlighed

Design

Den populære podcastvært og influencer Nicolai Klingenberg inviterer nu indenfor i sit hjem, hvor håndlavede døre fra Swedoors eksklusive dørserie SUPERIOR collection sætter prikken over i’et i indretningen.

God kvalitet er i højsædet, når danske boligejere skal udvælge nye materialer til hjemmet. Det gælder også døre, og derfor har Swedoor lanceret SUPERIOR collection, der sætter helt nye standarder for indvendige døre med eksklusive, håndlavede detaljer.

De udsøgte dørløsninger har blandt andet fundet vej til den populære podcastvært og influencer Nicolai Klingenbergs hjem, hvor en smuk dobbeltdør pryder mellem soveværelse og stue. De fleste boligejere har mange overvejelser i forbindelse med udskiftning af døre, og det er ingen undtagelse hos Nicolai Klingeberg, som har valgt døre fra SUPERIOR collection til sin herskabslejlighed i København. 

Respekt for detaljerne

Nicolai Klingenberg bor med sin familie i en ældre herskabslejlighed, som bærer præg af at have over 100 år på bagen. Flere steder finder man nemlig unikke detaljer i indretningen som for eksempel en skydedør dekoreret med kannelurer. Detaljer som disse har haft stor indflydelse på Nicolai Klingenbergs beslutning om at integrere en SUPERIOR-dør i hjemmet, da han ønskede at tilføje en løsning, hvor der er kredset om detaljerne, så stilen i boligen bevares, selvom en ny dør flytter ind.

Dørløsningerne fra SUPERIOR collection findes i fem forskellige stilarter heriblandt Sekel, som matcher detaljerne i Nicolai Klingenbergs bolig. Inspirationen til denne stilart er hentet i 1700-tallet, hvor de tidstypiske kannelurer dominerede alt fra søjler til døre og møbler. Den kannelerede effekt på Sekel-dørene giver et smukt lysspil, når dagslyset bevæger sig hen over den tredimensionelle overflade, og skyggerne skaber smukke mønstre. 

SUPERIOR-dørene kan desuden tilpasses hjemmet yderligere ved at komplementere med nøje udvalgte dørlister, karme, glas, håndtag og størrelser. I Nicolai Klingenbergs hjem krævede den eksisterende døråbning en dobbeltdør, som kan produceres efter den enkeltes ønske. Det er muligt at lade den ene dør fylde to tredjedele af åbningen, mens den anden dør fylder den sidste tredjedel, eller, som Nicolai Klingenberg har valgt, simpelthen bare lade dørene være lige store.

En Swedoor SUPERIOR-dør rummer således mange muligheder, som kan have stor betydning for dørens endelige udtryk. De mange til- og fravalg, som Nicolai Klingenberg personligt har lavet, er med til at sikre, at hans nye dør i dag fremstår som en gennemført del af boligindretningen.

Læs mere om Nicolai Klingenbergs valg af SUPERIOR-døre her.

Se SUPERIOR collection døre